15 Mart 2017 09:47 | Son Güncelleme: 15 Mart 2017 09:49

Ergin Ataman'dan ayrılık açıklaması

Adı EA7 Olimpia Milano’yla anılan G.Saray Başantrenörü Ergin Ataman iddialara bu şekilde cevap verdi: A Milli Basketbol Takımı’ndan gelen teklifi bile kulübümle beraber devam ettirebileceğimi söyleyip redettim. Hedefim G.Saray’la 5 yıl daha devam etmek.

Galatasaray Odeabank’la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Ergin Ataman, özellikle yurtdışında kendisiyle ilgili çıkan iddialara cevap verdi. Adı sık sık İtalyan ekibi EA7 Olimpia Milano’yla anılan 51 yaşındaki çalıştırıcı Galatasaray'da kalıp kalmayacağını açıkladı:
 
“A Milli Basketbol Takımı dışında, geçen sezon Eurocup şampiyonluğundan sonra hiçbir kulüple konuşmadım. Milli takımı da ancak kulübümle beraber devam edebileceğimi belirtip kendilerinden gelen 3 yıllık sözleşme teklifini redettim. Bunun dışında benim hedefim G.Saray’da 5 yıl daha devam etmek ancak sezon sonu kontratım bitiyor.
 
Kulübüm benimle devam etmek istemezse o zaman Avrupa’dan gelecek en iyi teklifi değerlendirirrim. Ama şu ana kadar böyle bir teklif de görüşme de olmadı. EA7 Olimpia Milano konusunda da Milano’ya şimdiye kadar sadece tatile gittim. Yani onlarla da şimdiye kadar herhangi bir görüşme içersinde yer almadım.”
 

Vatan

 

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE