28 Ekim 2016 23:14 | Son Güncelleme: 28 Ekim 2016 23:15

Obradovic'ten flaş açıklama: Bunu ilk kez yaşadık!

THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 103-87 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic önemli açıklamalarda bulundu.

THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 103-87 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, çok iyi bir maç oynadıklarına inandığını söyledi.

'Bunu ilk kez yaşadık'

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, Abdi İpekçi'de maç oynamanın her zaman çok zor olduğunu kaydederek, "İlk defa THY Avrupa Ligi'nde aynı haftada 2 maç oynadık. Zalgris maçından sonra takımı en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Bu akşam çok iyi oynadığımıza inanıyorum. İniş çıkışlar çok normal." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın inanılmaz bir taraftarı olduğunu ve takımlarını çok iyi desteklediklerini vurgulayan Obradovic, "Tüm oyunculardan çok büyük katkı aldık. Özellikle Kalinic'e teşekkür ediyorum. Zalgris maçında sakatlandı ve buna rağmen oynamak istediğini söyledi. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve insanlar bunun farkına varıyor. Oyuncularımdan hep bunu istiyorum. Biz elimizden geleni yapalım sonuçlar önemli değil. İlk saniyeden son saniyeye kadar savaşıyoruz çünkü kalbimizde Fenerbahçe aşkı var." değerlendirmesinde bulundu.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız