02 Şubat 2017 23:48 | Son Güncelleme: 02 Şubat 2017 23:49

Zeljko Obradovic, CSKA zaferini değerlendirdi

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova galibiyeti sonrası basın toplantısında konuştu.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova'ya karşı 77-71 kazandıkları THY EuroLeague maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Obradovic'in sözleri:

"Bizim için çok önemli bir maçtı, lider olan takım karşı oynadık ve zor olacağını maçtan önce de biliyorduk zaten. İlk yarı son iki dakika hariç iyi oynamadık. Bu kadar tecrübeli oyuncuların olduğu takımda daha başka bir reaksiyon göstermek gerekiyordu. Çok tembeldik, onlar da kolay sayı buldular."

"KARARLARI YAVAŞ VERDİK"

"Üçüncü çeyrek maçı değiştirdik, çok iyi savunma yaptık. Ama olmamız gereken seviyede de değildik. Yavaş oynadığımız için kararları da yavaş verdik, topları da yavaş çevirdik. Zaman içinde bunu değiştirmeliyiz.

"GELECEK İÇİN ÇOK UMUTLUYUM"

"Gelecek için çok umutluyum, antrenmanlarda ve maçlarda bunu görebiliyorum. CKSA sonuna kadar mücadele etti, hiç vazgeçmediler. Özellikle taktiksel konularda. Çok mutluyum sonuçtan, taraftarlara tekrar teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı."

Anthony Bennet...

"Bennett antrenmanlarda çok iyiydi, onun için maça ilk 5'te başlattım. Avrupa basketboluna alışması lazım, daha iyi olacaktır."

Jan Vesely...

"Herkes bugün katkı yaptı. Vesely mesela 12 dakika sahada kaldı ama iyi katkı verdi. Görmek istediğim de bu. Herkesin katkı sağlaması ve takım ruhu... "

Önlerindeki fikstür...

"Önümüzde 9 Euroleague maçı daha var, hepsi de çok önemli. Aralarda da hiç kolay olmayan Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası maçları var. Hiçbiri kolay değil."

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz