22 Haziran 2017 22:01 | Son Güncelleme: 22 Haziran 2017 22:02

3 yıldız için resmi açıklama! Navas, Bacca, Rami...

İspanya La Liga takımlarından Sevilla'nın başkanı Jose Castro, transferde ismi Türk takımları ile anılan Jesus Navas, Adil Rami ve Carlos Bacca hakkında açıklamalarda bulundu.

Jesus Navas, Adil Rami ve Carlos Bacca hakkında son durum ne? Sevilla Başkanı Jose Castro, transferde ismi Türk takımları ile anılan 3 futbolcu hakkında Marca'ya konuştu.

NAVAS, SEVILLA'YA YAKIN...

Castro, Manchester City'den ayrıldıktan sonra ismi Beşiktaş ve Sevilla ile anılan Jesus Navas için ''Transferi sonlandırmak için çalışmalara devam ediyoruz. Navas'ı Sevilla'ya geri getirmeyi çok istiyoruz. O da aynısını istiyor. Yakın zamanda Sevilla'nın yeni oyuncusu olabilir. Ancak şu an için bitmiş birşey yok'' dedi.

BACCA, İSPANYA'YA DÖNEBİLİR

Carlos Bacca ile de ilgilendiklerini belirten Jose Castro, ''Eskiden bizimle birlikteydi. Burada iki sezonda 60'dan fazla gol atmıştı. Piyasada ilgilendiğimiz isimlerden birisi'' şeklinde konuştu.

''RAMI İÇİN TEKLİF YOK''

Transferde Beşiktaş ile ismi anılan Adil Rami için görüşlerini belirten Sevilla Başkanı, Fransız defans futbolcusu için ''Adil Rami için bize gelen bir teklif yok'' sözlerini kullandı. (Sporx)

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler