16 Ocak 2017 11:32 | Son Güncelleme: 16 Ocak 2017 11:35

5 milyon euroya Fenerbahçeli oluyor

Sezon başında Sunderland'den kiralanan Lens'in sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı.

Dün akşam Adanaspor maçında takımın yine en iyilerinden biri olan Jeremain Lens, hem sağda hem sol kanatta etkili bir performans ortaya koyarken, oyuncunun birebirlerdeki kıvraklığı ve kolay adam eksiltmesi Fenerbahçe taraftarlarının da bir hayli takdirini topladı.

SUNDERLAND DÜŞERSE LENS BEDAVAYA GELMEYECEK!
 
Sezon başında Premier Lig ekibi Sunderland'den kiralanan Lens Fenerbahçe'de kalmak isterken, oyuncunun sözleşmesi hakkında 'Sunderland kümeye düşerse Lens bedavaya Fenerbahçe'ye gelecek' haberleri yapılmaya başlandı. Şu anda ligde kötü günler geçiren ve Cumartesi günü evinde STOKE City'e 3-1 kaybeden Sunderland 21 hafta sonunda sadece 15 puan toparken, bu durum Fenerbahçe camiasını oldukça memun ediyor.

LENS 5 MİLYON EURO'YA FENERBAHÇE'DE GİBİ
 
Şu anda piyasa değeri 15 milyon euro civarında olan Jeremain Lens'in kontratında olan özel madde belli oldu. Lens'in sözleşmesine; 'Sunderland Championship'e giderse Hollandalı yıldız 5 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye imza atar' maddesinin konduğu ortaya çıkarken,  ''Black Cats'in'' önümüzdeki haftalarda ligde şampiyonluğa oynayan takımlarla karşı karşıya gelecek olması Lens transferini bir adım daha yaklaştırıyor.

Star.com.tr

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler