22 Kasım 2017 23:42 | Son Güncelleme: 22 Kasım 2017 23:44

Abdullah Avcı: Kazanarak şansımızı devam ettirmek istiyoruz

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın deplasmanda Bulgaristan'ın Ludogorets takımıyla karşılaşacak Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, 'Yarın kazanarak bu yarışın içinde sonuna kadar olmak istiyoruz.' dedi.

Avcı, karşılaşmanın oynanacağı Razgard Arena'da düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Öncelikle Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile berabere kalarak, grubu lider tamamlamayı garantileyen Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Konyaspor'a da yarın başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Avcı, Ludogorets'in çok etkili bir takım olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Grupta beşinci maçımızı oynayacağız. Grubumuzda üç farklı oyun planına sahip takımla karşılaştık. Deneyimli bir takım olan Ludogorets, liginde son 6 senedir şampiyon oluyor ve şu anda da lider durumda bulunuyor. Ancak biz de yarın kazanarak bu yarışın içinde sonuna kadar olmak istiyoruz."

Avcı, Ludogorets karşısına hem deneyim kazanmak hem de ülke puanı için çıkacaklarının altını çizdi.

Takım olarak iyi bir durumda olduklarını aktaran Abdullah Avcı, "Yarın kazanmak ve Braga ile oynayacağımız grubun son maçına şansımızı taşımak istiyoruz." diye konuştu.

- Mert Günok: "Kazanmak istiyoruz"

Turuncu-lacivertli takımın kalecisi Mert Günok da, "Yoğun bir dönemdeyiz. Zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız." dedi.

Gruptan çıkmak istediklerinin altını çizen Mert, "Öncelikle yarınki maçı düşünüyor ve kazanmak istiyoruz. Tecrübeli bir takımla oynayacağımızın farkındayız ama bizim bu sene hem ligde hem de Avrupa'da göstermiş olduğumuz iyi oyun yarın galibiyet için yeterli olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Basın toplantısının ardından Medipol Başakşehir, yaptığı antrenmanla Ludogorets ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ