26 Nisan 2017 23:16 | Son Güncelleme: 26 Nisan 2017 23:18

Abdullah Avcı: Oyun olarak maçı kazandık ama...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçı bitiminde konuştu.

Abdullah Avcı, Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı sonra konuştu.

ABDULLAH AVCI, FENERBAHÇE'YE MEYDAN OKUDU!

Fenerbahçe'ye göre daha iyi oynadıklarını ve deplasmanda rakiplerini yenebileceklerini söyleyen Abdullah Avcı "İki santraforla maça başladık. İstatistiklere bakarsanız, daha fazla şut attık, daha fazla koştuk, daha fazla oynadık. Oyun olarak maçı kazandık ama skor olarak sahamızda berabere kaldık. Yarışın ilk ayağı bitti. Biz herkesi, her yerde yenebilecek bir takımız. Bizim adımıza güzel bir maç oldu. Her şeyi fazla yaptık ama karşılığını alamadık. 2-0'dan sonra oyuncumuza çarpması, 2. golün başlangıcında faul atışında 10-15 metre önden başlaması var. Bu maçı kapatıyoruz. Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız" dedi.

"PROVOKASYONA PROVOKASYON"

İsmail Köybaşı ve Dick Advocaat ile arasında yaşananlar hakkında görüşü istenen Abdullah Avcı, "İsmail'i Milli Takım'a aldım. O bana olumsuz bir şey söylemedi. Aramızda bir problem yok. Bazen oyunu kurallarına göre oynamak gerekiyor, provokasyona provokosyon. Detayları 4. hakeme sorun. Kimse kimsenin alanına girmedi, olanları 4. hakeme sorarsanız daha iyi olur" diye konuştu.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN