21 Ağustos 2017 20:11 | Son Güncelleme: 21 Ağustos 2017 20:12

Abdullah Avcı: Sevilla karşısında şansımız var

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Sevilla ile karşılaşacakları Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında karşılaşacakları Sevilla maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi ve iddialı sözler kullandı. 

İşte Abdullah Avcı'nın Sevilla maçı açıklamaları; 

İlk maç 90 dakika oyunun içinde kaldık. Bardağın dolu tarafına baktığımızda bunu görebiliyoruz. Zaman zaman yaptığımız küçük hatalardan dolayı yenildik. Yarın yeni bir gün. Maç 0-0 başlayacak. Oyun aklı ve gücü ile her saniye oyunun içinde kalmak istiyoruz.

Şansımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Şansımız olduğunu düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde olmak en büyük hayalimiz. Bunun için savaşacağız.

Bu seviyelerde ne kadar oynayabilirsek, her sene bunun içinde olmak istiyoruz. Hem kulüp hem de futbolcular için büyük bir gelişim oluyor. Bu seviyelerde oynamak bana da katkı sağlıyor.

''SEVILLA BİZİ ÇOK CİDDİYE ALIYOR''

Sevilla, ligin ilk maçında Espanyol karşısında ciddi bir rotasyona girdi. Bizi çok ciddiye alıyorlar. Biz de rotasyon yapmıştık. Yarın, ilk maçın kadrosu ile sahaya çıkacağız. Bunu söyleyebilirim. Sevilla, Barcelona'nın ardından İspanya'da en çok pas yapan takım.

İlk maçta Sevilla'dan daha çok şut attık, daha çok pas yaptık. Bunu ikinci maçta da yapmak istiyoruz. Oyun gücü benim için çok önemli. Maçın sonunda başımız dik bir şekilde sahadan ayrılmak istiyoruz.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz