24 Haziran 2018 11:24 | Son Güncelleme: 24 Haziran 2018 11:25

Aboubakar'a teklif sunuldu

Listesinde ilk sıralarda yer alan oyuncuların yüksek maaşlarıyla karşılaşan Beşiktaş, Porto’da forma giyen Kamerunlu santrfor için kiralama teklifinde bulundu.

PERFORMANSLARINDAN memnun olmadığı Alvaro Negredo ve Vagner Love’ı elden çıkarmayı ve yerlerine kaliteli bir golcü almayı planlayan Beşiktaş, yüksek bonservis ve futbolcu maaşları karşısında geri adım atmak zorunda kaldı. Kartal, Porto’da gönderilecek oyuncular arasında gösterilen eski golcüsü Aboubakar’ı yeniden kiralamak için teklifte bulundu.

PORTO’DAN CEVAP BEKLENİYOR

Beşiktaş’ın kurmaylarının bir sezon önce Siyah-Beyazlı formayı giyen Senegalli golcü için Porto’nun cevabını beklediği öğrenildi. Portekiz ekibiyle başarılı bir sezon geçirmesine rağmen yönetim ve teknik ekiple yaşadığı sorunlar sebebiyle ayrılığa sıcak bakan Vincent Aboubakar’ın, Beşiktaş’ın ilgisine olumlu yanıt verdiği kaydedildi. 26 yaşındaki oyuncu 43 maçta 26 gol, 7 asistle oynamıştı.

MARSİLYA DA PEŞİNE DÜŞTÜ

Aboubakar için Fransa’nın Marsilya Kulübü’nün de devreye girdiği ileri sürüldü. Serbest kalma bedeli 50 milyon euro olan bu oyuncu için Marsilya’nın 30 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı Fransa basınında yer aldı. Marsilya yetkilileri ise Aboubakar’a ilgilerinin olduğunu doğrularken, 30 milyon euroluk rakamın doğru olmadığını belirttiler. Aboubakar Beşiktaş’ta 38 maçta 19 gol kaydetmişti.

(Star)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler