22 Mart 2017 18:26 | Son Güncelleme: 22 Mart 2017 18:27

Adanaspor olay çıkartan taraftarları şikayet etti

Turuncu-beyazlı kulüp, ligin 23. haftasındaki Atiker Konyaspor maçında olay çıkardığı ileri sürülen taraftarları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adanaspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında  Atiker Konyaspor ile yapılan maçta olay çıkardığı iddia edilen taraftarları  hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
Kulübün basın sözcüsü Erkin Doygun, yazılı açıklamasında, 20.  haftadaki Gaziantepspor-Adanaspor ve 23. haftadaki Adanaspor-Atiker Konyaspor  maçlarında yaşanan kötü tezahürat ve saha olayları sebebiyle ağır para cezaları  ve seyircisiz oynama cezası aldıklarını anımsattı.
 
Doygun, açıklamasında, "Adanaspor ve camiasına zarar verici hareket  içerisinde olduğu tespit edilecek kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.  Söz konusu suç duyurusu 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine  Dair Kanun kapsamında, kötü tezahürat ve saha olaylarına sebep verdiği tespit  edilecek kişiler hakkında yapılmıştır. Bu kapsamda verilen dilekçenin şikayet  edilen kısmında herhangi bir kişi ismi belirtilmeden 'tespit edilecek kişiler'  ifadesi kullanılmıştır." şeklinde görüş belirtti.
 
Adanaspor, 23. haftada sahasında yaptığı Atiker Konyaspor maçını 1-0  kaybetmiş, bazı taraftarlar kırdıkları koltukları ve çeşitli cisimleri sahaya  atmıştı.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE