20 Ocak 2017 13:03 | Son Güncelleme: 20 Ocak 2017 13:04

Advocaat müjdeyi verdi!

Yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık bir haftadır takımdan ayrı kalan Simon Kjaer'in tamamen iyileştiği ve Başakşehir karşısında forma giymeye hazır olduğu öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında, pazar akşamı lider Başakşehir'i ağırlayacak olan Fenerbahçe, zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Bugün gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Teknik Direktör Dick Advocaat, takımın en kritik isimlerinden Simon Kjaer'in son durumuna ilişkin bilgi verdi.

Fanatik’in haberine göre, Hollandalı teknik adam, yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık bir haftadır takımdan ayrı kalan Simon Kjaer'in tamamen iyileştiğini ve Başakşehir karşısında forma giymeye hazır olduğunu açıkladı. Öte yandan Adanaspor maçında oyundan alınırken Sarı Lacivertli taraftarların yoğun protestosuna maruz kalan Aatif Chahechouhe'nun ise ağrılarının bulunduğu ve maç kadrosunda yer alıp alamayacağının henüz belli olmadığı ifade edildi.

Sakatlığı nedeniyle son oynanan Adanaspor ve Gençlerbirliği maçlarında görev alamayan Simon Kjaer, toplamda 23 resmi karşılaşmada forma giydi. Danimarkalı oyuncu, sahada kaldığı 1.920 dakika içerisinde 3 gol atıp bir asist yaparken; 3 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak