30 Nisan 2017 17:48 | Son Güncelleme: 30 Nisan 2017 17:49

Advocaat'tan Şener için flaş sözler!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor'u uzatmada attığı golle 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat maçın ardından önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalar yaptı.

"Şener'in hatası rakibe golü hediye etti"

Aslında karşılaşmadan önce de biz bunu konuşmuştuk. Rakibimizin ligde kalması açısından zor maçtı ve çok mücadele edeceklerdi. Maçın başında 1-0 öne geçtik bu güzeldi ama sonrasında kolay olacağını düşündük. Kolay olacağını düşününce de Şener'in yaptığı hatayla rakip golü buldu. Golü hediye ettik rakibimize. En iyi maçlarımızdan biri değildi ama son bölümde golü bulduk maçı kazandık.

"Şener o pozisyona takıldı"

Aslında golden sonraki dönemde de Şener'in biraz dengeyi kaybettiğini gördük açıkçası. O pozisyona takıldı diye değerlendirebiliriz. Bu seviyede yapılmaması gereken bir hataydı. Ayrıca arka adelasinde de ağrı vardı ve o sebeple de oyundan çıkması gerekiyordu. Ozan fena değildi sağ bekte ama gerçek mevkii orası değil.

"Emenike girince Sow da rahatladı"

Emenike'yi forvete aldık ve Sow, Emenike'nin forvete geçmesiyle o golü attı. İki forvete yakın bir dizlişle oynadığımızdan ikinci golü bulduğumuzu düşünüyorum. Zaten orada pası da Emenike verdi. Sow ligin başında çok maçta oynadı sonrasında Afrika Kupası'na gitti ve oradan döndükten sonra çok fazla formda değildi.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ