14 Aralık 2017 15:18 | Son Güncelleme: 14 Aralık 2017 15:21

Arda Turan'ın boşluğu Mesut Özil'le doldurulacak

Arda Turan'ın devre arasında Barcelona'dan ayrılacağı iddiaları giderek güçlenirken Barcelona'nın milli futbolcunun yerine yine bir Türk futbolcu transfer etme olasılığı da artıyor. Kulübe yakın gazetelerden Sport, Barcelona Futbol Menajeri Pep Segura'nın geçen hafta Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt ile Barselona şehrinde görüşüp el sıkıştığını yazdı.

Barcelona'da son resmi maçını Nisan ayında oynayan Arda Turan'ın devre arasında başka bir kulübe transfer olacağı iddiaları giderek daha yüksek sesle dile getirilirken Katalan kulübünün kadrosuna yine bir Türk futbolcu katacağı öne sürüldü.

Barcelona Kulübü'ne yakın gazetelerden Sport'a göre kulübün önde gelen profesyonellerinden Pep Segura, geçen hafta Türk asıllı Almanya Milli Takımı oyuncusu Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt ile biraraya geldi.

Haberde, Barselona şehrinde gerçekleşen görüşmede Segura'nın Söğüt'e Mesut'u kadroya katmakta istekli olduklarını ilettiği, Söğüt'ün de Segura'yı Mesut'un Barcelona'da oynamayı çok arzuladığına ikna ettiği vurgulandı. Erkan Söğüt'ün Segura'ya son olarak "Arsenal, Ocak transferinde Mesut'u gönderebilmek için ciddi bir bonservis bedeli talep edecektir" mesajını da verdiği belirtildi.

Sport'a göre Mesut Özil Barcelona'nın transfer listesinde Liverpool'dan Philippe Coutinho kadar öncelikli... Arsenal, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almadığı için Barcelona Mesut'u transfer edebilirse bu kulvarda da oynatabilecek.

AA

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar