24 Mart 2018 19:07 | Son Güncelleme: 24 Mart 2018 19:09

'Aziz başkan motivasyon amaçlı soyunma odasına girerdi'

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Can Arat, Sarı Lacivertliler'deki başkanlık yarışını değerlendirirken anılarını anlattı, Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına inen bir başkan olduğunu belirtti.

Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın hazırlayıp sunduğu ‘Tahminim Pekmez’ programına katılan Can Arat, Sarı-Lacivertli camianın gündemini değerlendirirken, Başkan Aziz Yıldırım’la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

Fenerbahçe alt yapısından yetişen ve Sarı-Lacivertli camianın nabzını en iyi bilen isimlerden olan eski milli futbolcu Can Arat, Her Perşembe 1 AN TV ekranlarından yayınlanan, Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın hazırlayıp sunduğu ‘Tahminim Pekmez’ programına katılırken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllardır  tartışılan ‘Aziz Yıldırım, soyunma odasına iniyor’ söyleminin doğru olduğunu ifade eden Arat, ‘‘ Evet, yıllardır gündemde olan bu iddia doğru. Başkan, benim oynadığım dönemde de bazı maçlarda soyunma odasına inerdi. Fakat bu tamamen biz futbolculara motivasyon sağlama amaçlıydı. Herhangi bir azarlama ya da benzeri durum söz konusu değildi. Başkan, bize bir konuşma yapar ve oluşan tabloyu değiştirmemizi isterdi. Fenerbahçe camiasının bizden büyük beklentilerinin olduğunu ve taraftarlarımızı mutlu edecek şekilde oynamamız gerektiğini söylerdi. Fakat dilden dile dolaştığı gibi  Başkanın,hocanın işine karışıp, kadro yapma gibi bir durumu hiçbir zaman söz konusu olmadı’’ dedi.

‘AZİZ BAŞKAN KALMALI’

Sezon sonunda yapılacak seçime de değinen Can Arat, ‘‘ Ne olursa olsun yıkılmamış ve camiasına sahip çıkmış bir başkan Aziz Yıldırım. Kongre üyeleri en doğru kararı verecektir ama ben bir dönem daha Aziz Başkanın yola devam etmesini istiyorum açıkcası. Onda doğuştan gelen bir liderlik ruhu var. Son bir dönemi daha hak ettiğini düşünüyorum’’ ifadelerini kullandı.

Ligdeki şampiyonluk yarışına değinerek sözlerini noktalayan Arat, ‘‘Ligde kıyasıya devam eden bir yarış var. Ve kimsenin bu yarışta avantajlı konumda olmadığını düşünüyorum. Özellikle Fenerbahçe taraftarları şu dönemde 6 puanlık fark yüzünden umutsuzluğa kesinlikle kapılmamalılar’’ şeklinde konuştu.

(Fanatik)

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı