26 Temmuz 2018 19:40 | Son Güncelleme: 26 Temmuz 2018 22:56

Beşiktaş işi ilk yarıda bitirdi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn'la karşı karşıya geldi.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'a konuk oldu. Gundadalur Stadı'nda oynanan mücadeleyi Beşiktaş 2-0 kazandı ve rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Müsabakada Beşiktaş'ın gollerini 8. dakikada Jeremain Lens ve 26. dakikada Gökhan Gönül kaydetti.

Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta B36 Torshavn ile yapacağı rövanş mücadelesi 2 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

Öte yandan Beşiktaş'ın B36 Torshavn'ı elemesi durumunda galibiyle karşılaşacağı LASK Linz - Lilleström eşleşmesinde ilk maçı LASK Linz 4-0 kazandı.

İLK 11’LER

B36 Torshavn: Hentze, Mellemgaard, Faero, Petersen, Eriksen, Jacobsen, Brockie, Olsen, Cieslewics, Magnusson, Saag

Beşiktaş: Tolga, Gökhan, Necip, Fatih, Adriano, Caner, Medel, Tolgay, Lens, Babel, Larin

B36 TORSHAVN 0-2 BEŞİKTAŞ | MAÇ SONUCU

GOLLER: Dk.8 Lens, Dk.27 Gökhan Gönül

MAÇTAN DAKİKALAR

DK.1 Evgen Aranovsky'in düdüğü ile karşılaşmaya temsilcimiz Beşiktaş başlıyor.

Dk.4 Lens'in kullandığı köşe vuruşu sonrasında Fatih Aksoy'un dokunduğu topa kale çizgisi üzerinde B36 Torshavnlı savunma oyuncusu son anda müdahale ediyor ve mutlak gol tehlikesini önlüyor.

Dk.8 GOOOLLLLL!!! Beşiktaş Jeremain Lens'in attığı gol ile 1-0 öne geçiyor. Caner'in sol kanattan yaptığı ortada, Lens ceza sahası içinde topu göğsü ile önüne indirdikten hemen sonra sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ve kalecinin sağından topu filelerle buluşturuyor.

Dk.11 Yine Caner'in ceza sahasına ortaladığı topta, rakibi ile girdiği mücadele sonrası Cyle Larin şutunu çekiyor ama top kalenin yanından auta çıkıyor.

Dk.13 Beşiktaş bu dakikada tekrar tehlikeli geldi. Caner Erkin'in yine ceza sahasına ortaladığı topta, altı pas önünde Cyle Larin topa dokunamıyor ve top auta çıkıyor.

Dk.14 Adriano Correia'ın ceza sahası dışı sağ çarprazınadan çektiği şutta, top kalenin üstünden auta çıkıyor.

Dk.16 Kazanılan köşe vuruşu sonrasında oluşan karambolde top ön direkte Robert Brockie'nin önüne düşüyor ve Robert Brockie'nin çektiği şutta Tolga Zengin gole izin vermiyor.

Dk.26 GOOOLLLLL!!! Gökhan Gönül'ün golü ile farkı ikiye çıkarıyoruz. Lens'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ön direkte Gökhan Gönül çok şık bir vuruş ile topu filelerle buluşturuyor ve skoru 0-2'e getiriyor.

Dk.32 Caner Erkin uzun kullandığı taç atışında, topu ceza sahası içinde Cyle Larin ile buluşturuyor. Cyle Larin'in dönerek yaptığı vuruşta kaleci Roi Hentze mutlak bir golü önlüyor.

Dk.39 Gökhan Gönül'ün ceza sahası dışından çektiği şutta, top savunmadan dönüyor.

Dk.40 Jeremain Lens'in sağ kanattan yaptığı ortada, Ryan Babel topa altı pas önünde dokunamıyor ve farkı üçe çıkarabileceğimiz golü böylece kaçırmış oluyoruz.

Dk.41 Karşılaşmanın ilk oyuncu değişikliği ev sahibi takım tarafından gerçekleştiriliyor. Alex Mellemgaard oyundan çıkarken, yerine Benjamin Heinesen oyuna dahil oluyor.

Dk.45 Ceza sahası yayı içinde rakip ile girdiği ikili mücadele sonrasında Cyle Larin şutunu çekiyor fakat top üstten auta çıkıyor.

Dk.45 Hakem Evgen Aranovsky'in düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimiz Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile sona eriyor.

Dk.56 Cyle Larin ile yaptığı ver kaç sonrasında Tolgay Arslan ceza sahası yayının önünden şutunu çekiyor ama top kalenin üstünden auta çıkıyor.

Dk.60 Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı etkli ortada, savunma Larin'den önce araya giriyor ve olası bir gol pozisyonunu önlüyor.

Dk.60 B36 Torshavn karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Kaimar Saag oyundan çıkıyor, Michal Przybylski oyuna dahil oluyor.

Dk.64 Ender gelişen B36 Torshavn atağında, Meinhard Olsen'in sağ kanattan yaptığı ortada Fatih Aksoy topu altı pas önünden kornere gönderiyor.

Dk.65 Michal Przybylski'in ceza sahası dışı hafif sol çarprazdan çektiği şutta, top Tolga Zengin ellerinde kalıyor.

Dk.66 Jeremain Lens'in pasında, ceza sahası içinde topla buluşan Adriano Correia'nın dar açıdan çektiği şutta kaleci Roi Hentze topu kornere gönderiyor.

Dk.69 Ryan Babel'in ceza sahası sol çarparzından çektiği şutta top üstten auta çıkıyor.

Dk.70 Maçtaki ilk sarı kartı gören oyuncu, Medel'e yaptığı müdahale sonrasında Magnus Jacobsen oluyor.

Dk.74 Beşiktaş'ın ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Cyle Larin oyundan çıkıyor; Mustafa Pektemek oyuna dahil oluyor.

Dk.77 Tolgay Arslan top ile ceza sahasına girdikten sonra savunma son anda müdahale ediyor. Savunmanın uzaklaştırdığı top Ryan Babel'in önünde kalıyor. Ceza sahası yayının yanından çektiği şutta top üstten auta çıkıyor.

Dk.78 Beşiktaş'ın ikinci oyuncu değişikliğinde, Tolgay Arslan oyundan çıkarken yeni transfer Dorukhan Toköz oyuna dahil oluyor.

Dk.79 B36 Torshavn maçtaki son oyuncu değişikliğini gerçekleştiriyor. Magnus Jacobsen oyundan çıkıyor ve Hugin Samuelsen oyuna dahil oluyor.

Dk.85 Mustafa Pektemek, Robert Brockie'e yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

Dk.85 Beşiktaş'ta son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Jeremain Lens oyundan çıkarken, yerine Vagner Love oyuna dahil oluyor.

Dk.90 Caner Erkin'in ön direğe ortaladığı topta, Vagner Love topuğu ile vuruşunu gerçekleştiriyor ama top kalenin yanından auta çıkıyor.

Dk.90 Hakem son düdüğünü çalıyor ve Beşiktaş maçı 2-0 kazanıyor.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer