26 Ağustos 2016 09:18 | Son Güncelleme: 26 Ağustos 2016 09:20

Beşiktaş durmuyor! 4. yıldız da yolda...

Porto'dan bir yıllığına kiralanan Aboubakar, bugün İstanbul'a gelecek. Sağlık kontrolünden geçen Nasri, hafta başına kadar imzayı atacak.

Fikret Orman ve ekibi, sözünü tuttu, Devler Ligi'ne yakışır kadro kurdu. Transferde geç kalındığı için eleştirilen Siyah-beyazlı yönetim, önce Talisca'nın işini bitirdi. Portekiz ve İngiltere çıkarmalarıyla Vincent Aboubakar ve Samir Nasri'yle anlaşıldı. Aboubakar için Porto'yla 1 yıllık kiralama konusunda el sıkışan Kartal, 3 milyon euro ödeyecek. Vincent Aboubakar bir sezon için Siyah-beyazlılar'dan 3.5 milyon euro kazanacak... Satın alma opsiyonuna 10 milyon euro yazıldı. Aboubakar da bugün İstanbul'a gelecek.

HİÇBİR SORUNA RASTLANMADI

Samir Nasri için Manchester City ile anlaşan Siyah-beyazlılar, Fransız yıldıza yıllık 3 milyon euro verecek... Geri kalan 3 milyonu ise İngiliz ekibi ödeyecek. Dün sağlık kontrolünden geçirilen Samir Nasri, hafta başına kadar İstanbul'a gelecek ve imzayı atacak. Fransız oyuncunun satın alma opsiyonunun ise 5 milyon euro olacağı öğrenildi... Siyah-beyazlılar, iki isim için Vodafone Arena'da imza töreni düzenleyecek.

VE CANER ERKİN DE KARTAL OLDU

Nasri ve Aboubakar transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, Caner Erkin'le de anlaşmaya vardı. Milli sol bek, Inter ile bağları kopardı ve dün sabahki antrenmana katılmadı. Menajeri Batur Altıparmak'a "Türkiye'ye dönmek istiyorum" diyen Caner Erkin, Kartal'ın teklifine olumlu yaklaştı. Milano'ya giden Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Altıparmak'la görüştü ve anlaştı.

Q7: BEŞİKTAŞ'A GEL PEPE

Beşiktaş stoperde iki yıldızın peşine düştü: Pepe ve Mamadou Sahko... Başkan Fikret Orman'ın yetkilendirdiği menajer Ahmet Bulut, Pepe'nin menajeri olan ortağı Jorge Mendes'le görüştü. Portekizli oyuncunun yıllık 5 milyon euro istediği öğrenildi. Real ise 33 yaşındaki stoper için 3 milyon euro bonservis talep ediyor. Eğer bu ücretlerde indirim olması halinde temaslar hız kazanacak. Quaresma da Portekiz Milli Takımı'nda yakın arkadaşı Pepe'yle görüşecek ve ikna etmeye çalışacak. Ama Başkan Fikret Orman, Pepe'nin yanı sıra Mamadou Sakho için de girişimlerini yaptı. Jürgen Klopp'un Devler Ligi'nde bir takıma kiralamak istediği Fransız oyuncuya resmi teklif yapıldı. Liverpool'dan "Tamam" yanıtı gelmesi halinde Sakho'yla masaya oturulacak.

Akşam

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak