24 Temmuz 2016 11:07 | Son Güncelleme: 24 Temmuz 2016 11:09

Beşiktaş Mario Gomez için UEFA'ya gidecek

Mario Gomez'in başka bir takıma satışı halinde ücretin yarısını alacak olan Beşiktaş, Fiorentina'nın 'kiralık' yöntemiyle Kartal'ı aradan çıkarma planı üzerine UEFA'ya gitme kararı aldı.

Serie A ekibi Fiorentina’da geçirdiği düşüş dolu 2 sezonun ardından kiralık olarak katıldığı Beşiktaş’ta büyük bir çıkışa imza atarak kariyerinde zirve yapan Mario Gomez, Türkiye’deki terör ve darbe girişimi olaylarını bahane ederek ayrılık kararı almıştı.

31 yaşındaki futbolcu için İtalyan ekibiyle yaptığı anlaşma çerçevesinde yeni sezonda da yola devam edilmesi halinde 2017 Temmuz ayında Fiorentina’ya 7,5 milyon Euro ödemeyi taahhüt eden Kartal, Gomez ayrılırsa satılması halinde bonservisinin yarısını alacaktı. Bu futbolcu için Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’la büyük ölçüde anlaşan İtalyan temsilcisinin, bu maddeyi işlevsiz bırakmak için Gomez’i Alman ekibine kiralamayı planladığı
ortaya çıktı.

Beşiktaş, UEFA’ya gidecek

Fiorentina’yla 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen Borussia Dortmund’dan gelecek bonservisin tamamını almak isteyen İtalyan ekibinin, Gomez’i kiralık olarak göndererek, satılması halinde pay alacak Beşiktaş’ı devre dışında bırakmayı hedeflediği bildirildi. Bu durumun gerçekleşmesi halinde Beşiktaş Yönetimi’nin Fiorentina’yı UEFA’ya şikayet etmesi bekleniyor.

Fanatik

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı