25 Temmuz 2016 10:31 | Son Güncelleme: 25 Temmuz 2016 10:32

Beşiktaş'a Alman vizesi çıktı!

Manchester United, Beşiktaş’ın radarında bulunan Alman futbolcunun gidişine izin verdi. Bu gelişme sonrasında Siyah-Beyazlılar’ın 31 yaşındaki yıldızın kulübüyle pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda orta saha hattını güçlendirmek için çalışmalarını yürüten Siyah-Beyazlılar, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’ın Alman yıldızı Bastian Schweinsteiger’in peşine düşmüştü.

31 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla yaptığı görüşmeden olumlu geri dönüş alan Beşiktaş'a, başarılı oyuncunun kulübünden de müjdeli haber geldi. İngiliz Mirror gazetesi, Portekizli menacer Jose Mourinho’nun Bastian Schweinsteiger’i takımın yeni transferi Paul Pogba’nın alternatifi olarak gördüğünü Alman isme ilettiği ve bu gelişme sonrasında kulüp yönetimiyle görüşen tecrübeli orta saha oyuncusuna gidiş izninin çıktığı bildirildi.

9 milyon Euro’ya transfer olmuştu

Geçen sezon Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih’ten 9 milyon Euro karşılığında Manchester United’a transfer olan tecrübeli isim için İngiliz ekibinin sembolik bir bonservis bedeli belirlediği öğrenildi. Geçen sezon Kırmızı-Şeytanlar’la 31 karşılaşmaya çıkan Bastian, 1 gol ve bir asistlik performans sergilemişti. Schweinsteiger, takımıyla birlikte İngiltere Federasyon Kupası’nda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Dünya Kupası’nı kaldırdı

Futbol hayatı başarılarla dolu olan Schweinsteiger, Manchester United macerasından önce 13 sezon formasını giydiği Bayern Münih’le birçok kupayı kazanmıştı. Başarılı oyuncu, Şampiyonlar Ligi, Bundesliga (8), Alman Kupası (7) ve FIFA Kulüpler Kupası’na ek olarak Almanya Milli Takımı’yla 2014 yılında Dünya Kupası’nı kazanmıştı. Fanatik

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE