27 Haziran 2016 00:30 | Son Güncelleme: 27 Haziran 2016 00:31

Beşiktaş'a Arjantin Milli Takımı'ndan stoper!

Beşiktaş'ın Arjantin Milli Takımı'ndan 27 yaşındaki stoper Victor Cuesta ile ilgilendiği belirtildi.

Stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Gustavo Gomez ile birlikte Güney Amerika'daki ikinci gözdesi de belli oldu: Victor Cuesta.

Arjantin Milli Takımı'nın kadrosuna yer alan ve Copa America'da Bolivya ile ABD maçlarında toplam 96 dakika forma giyerek 1 de gol atan Independiente'nin stoperi, siyah-beyazlıların ilgi alanına giren isimlerden biri oldu.

Fikret Orman'ın "Copa America'dan iki tane oyuncu ile anlaştık" açıklamasında işaret ettiği oyunculardan olduğu ifade edilen 27 yaşındaki Tangocu, geçtiğimiz sezon Independiente'de 21 maçta 1890 dakika forma giydi ve 3 de gol katkısı verdi.

Kariyerine Arsenal Sarandi'de başlayan ve henüz ülkesinden dışarıya çıkmayan 1,87'lik stoper, milli formayla da bu sene tanıştı.

Kulübü ile 2017 sonuna kadar sözleşmesi bulunan Victor Leandro Cuesta'nın bonservis bedelinin 1,5 milyon euro civarında olduğu kaydediliyor. Sporx

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer