22 Temmuz 2018 14:16 | Son Güncelleme: 22 Temmuz 2018 14:16

Beşiktaş'a dünya yıldızı 10 numara!

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu doğrultuda rotasını Almanya’ya çevirdi.

Anderson Talisca’nın takımdan ayrılmasının ardından 10 numara bölgesini yıldız bir isimle güçlendirmek için düğmeye basan Beşiktaş Yönetimi’nin bu doğrultuda son olarak gündemine adı Galatasaray ile de anılan Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund’un yıldızı Shinji Kagawa’yı aldığı ortaya çıktı.

Sarı-Siyahlılar’dan ayrılma kararı alan tecrübeli Japon futbolcunun menajerler aracılığıyla önerilmesinin ardından yeşil ışık yakıp harekete geçen Siyah-Beyazlılar, Dortmund ve oyuncudan mali beklentilerini talep etti. Beşiktaş yönetiminin satın alma opsiyonuyla birlikte Alman kulübüne 2.5 milyon Euro kiralama teklifinde bulunduğu, oyuncunun yıllık ücretini de ödeme garantisi verdiği belirtildi.

Son 4 sezondur Almanya Bundesliga’da Borussia Dortmund formasıyla görev yapan Shinji Kagawa, özellikle pozisyon yaratma özelliğiyle tanınıyor.

Sosa’dan sonra...
Jose Sosa’nın takımdan ayrılmasının ardından orta sahada yaratıcı bir oyuncu eksikliği hisseden, Anderson Talisca’nın daha çok skora yönelik bir oyuncu olması sebebiyle Brezilyalı’yla Şenol Güneş’in beklentisini karşılayamayan yönetim, Kagawa hamlesiyle nokta atışı yapmayı planlıyor.

Dünya Kupası’nda görev yaptı 
Geçen sezon Borussia Dortmund’da 27 karşılaşmaya çıkıp 6 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Kagawa, Japonya Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası’nda da görev yapmıştı. Rusya’da düzenlenen dev turnuvada Japonya formasıyla 3 karşılaşmaya çıkan Kagawa, 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koymuştu. (Fanatik)

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ