23 Şubat 2017 23:34 | Son Güncelleme: 23 Şubat 2017 23:34

Beşiktaşlı futbolcular galibiyeti değerlendirdi

UEFA Avrupa Ligi'nde Hapoel Beer Sheva'yı eleyerek son 16 takım arasına kalan Beşiktaş'ta futbolcular galibiyeti değerlendirdi.

FABRİ

"Çok mutluyum, çok memnunum. İki maçta da üstün olan taraf bizdik. Turu geçtiğimiz için mutluyum. Arkadaşlarım iyi iş çıkardı."

Çok fazla pozisyon vermeleri...

"Zorluk derecesi yüksek maçlar oynuyoruz. Bakarsanız, Real Madrid ve Barcelona da pozisyonlar veriyor. Bir maç çok verirsiniz, bir maç az. Bunda bir sorun yok."

Beşiktaş taraftarından 'üçlü' talebi...

"Hazırlık maçında penaltıyla ilgili bir talep geldi. Komik oldu, gülmüştüm. Bu takımın, bu kulübün tadını çıkarmak için her gün daha fazla çalışacağız."

CENK TOSUN

"Gol güzel ama kalecinin şanssızlığı, bacak arasına gitmiş. Sert de vurmuştum, ondan kaynaklanıyor olabilir. Çok emek verdik buralara gelmek için. UEFA Kupası'nda daha ileri gitmek için daha da fazla çalışmaya devam etmemiz gerekiyor."

Maçlarda görev aldığı mevkiler...

"Her zaman diyorum, ben kendi çalışmama bakarım. İdmanlarda çalışıyorum, sezon öncesinde de çok iyi çalıştım. Bunun da ekmeğini maçlarda yiyorum. Buraya kadar geldik, sonunu da getirmemiz lazım."

Lig mi, Avrupa mı?

"Bizim önceliğimiz lig, şampiyon olup 3. yıldızı takmak istiyoruz. Son 16'ya kaldık. Kim çıkarsa çıksın, son 8'e kalmak istiyoruz."

TALISCA

''İki tane güzel maç oynadık. Buradaki maç biraz daha zorladı. Hatalarımız vardı ama artık buradan sonraki turlara bakacağız.''

''Herhalde hayatımın en iyi sezonunu geçiriyorum. Üst seviyedeyim. Avrupa'da da gol atıp, sezonu iyi bitirmek istiyorum.''

''Turu geçtik ama kimle oynayacağımızı bilmiyoruz. Bu takımlar içinde büyük takımlar var. Kim gelirse gelsin kendi futbolumuzu oynayıp turu geçmek istiyoruz.''

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE