25 Eylül 2017 11:31 | Son Güncelleme: 25 Eylül 2017 11:33

Beşiktaşlı taraftarlar RB Leipzig maçını bekliyor

Derbi sonrası tesislere gidip Şenol Güneş ve öğrencilerine destek olan Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi maçında Vodafone Park’ı tıklım tıklım doldurup takımlarının arkasında itici güç olacak.

Devler Ligi G Grubu’na deplasmanda elde ettikleri 3-1’lik Porto zaferiyle başlayan Siyah-Beyazlılar, ikinci karşılaşmada yarın akşam Almanya Bundesliga ekibi RB Leipzig’le karşılaşacak. Geçen haftanın başında satışa sunulan maç biletlerinin tamamının tükendiği bildirildi.

Vodafone Park’ta oynanacak bu sezonun ilk Şampiyonlar Ligi mücadelesinde tribünlerde toplam 40 bin Beşiktaşlı futbolsever olacak. Olaylı derbi sonrasında Nevzat Demir Tesisleri’ne gidip takımı karşılayan ve moral veren taraftarlar, Leipzig karşılaşmasında da takımlarını bağırlarına basacak.

Görsel şov olacak

Kupa 1 mücadelesi öncesinde pankart ve koreografi hazırlığında olan Siyah-Beyazlılar, yarınki mücadelede takımlarına 90 dakika boyunca destek verecek. Hem görsel hem de işitsel şov yapacak olan taraftarlar, Almanya temsilcisinin oyuncularının üzerinde baskı kurmak için çaba gösterecek.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı