21 Şubat 2017 16:08 | Son Güncelleme: 21 Şubat 2017 16:10

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Şenol Güneş...

Üst üste ikinci şampiyonluk ve üçüncü yıldız yolunda büyük mesafe kateden Beşiktaş, Teknik Dİrektör Şenol Güneş'in sözleşmesini Galatasaray maçı sonrası uzatmayı planlıyor.

 Geçtiğimiz sezon 7 yıllık şampiyonluk hasretini bitirdiği Beşiktaş'ı bu sezon da zirvede tutan Şenol Güneş için yönetim özel bir hazırlık içinde. Siyah-beyazlı ekibin aldığı başarılı sonuçlar üzerine taraftarın sevgilisi haline gelen tecrübeli çalıştırıcıya, Galatasaray derbisinden sonra yeni sözleşme teklif edilecek. Beşiktaş ile +1 yıllık daha opsiyonu olan Güneş ile masaya oturacak olan yöneticilerin, opsiyonu dışarıda bırakıp uzun vadeli bir kontrat imzalamak istedikleri gelen haberler arasında. Şenol Güneş, Akhisar karşılaşması sonrası düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş'ta çalışmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Yaptığımız işin karşılığını almak da bana ayrıca mutluluk veriyor. Böyle büyük bir camianın beni kucaklaması güzel" diyerek, yeni kontrata yeşil ışık yakmıştı.

GÜNEŞ'İN 6. KRALI OLACAK

Ligde 21 haftada 16 kez ağları havalandıran Cenk Tosun, gol krallığı yarışında en yakın rakibi Konyasporlu Bajic'in 6 gol önünde bulunuyor. Şayet Cenk bu yarışı zirvede bitirirse, Şenol Güneş'in teknik direktörlük kariyerinde çıkardığı 6. gol kralı olacak. Güneş'in daha önce çalıştırdığı takımlarda gol kralı olan futbolcular şunlar: Şota Arveladze (25 gol-Trabzonspor), Fatih Tekke (31 gol-Trabzonspor), Burak Yılmaz (33 gol- Trabzonspor), Fernandao (22 gol-Bursaspor), Mario Gomez (26 gol-Beşiktaş).

TARTIŞMASIZ LİDER

Beşiktaş geçtiğimiz sezondan itibaren 55 haftanın 34'ünde liderliği kimseye bırakmadı.

 

 

 

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan