28 Mayıs 2016 10:32 | Son Güncelleme: 28 Mayıs 2016 10:33

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye dev çalım!

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de istediği Daniel Agger için Danimarka'ya çıkarma yapıyor. Yöneticiler, Agger ve menajeriyle görüşecek. Viking'in son sağlık raporu incelenecek. Ciddi sorun çıkmazsa pazarlıklar başlayacak.

KARTAL'DAN AGGER ÇALIMI
 
TRANSFER çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta öncelik savunma bölgesi… Teknik Direktör Şenol Güneş, bir sağ bek ve iki stoper alınmasını istedi. Stoper konusunda da tercihini açıkladı: "Biri hızlı olacak, diğeri de kaliteli ve tecrübeli…" Kara Kartal, Martin Sktrel ve Kamil Glik ile temasa geçti. Ama Mircea Lucescu'nun yeni takımı Zenit, Torino'ya Kamil Glik için 15 milyon euro bonservis bedeli önerdi ve iş çıkmaza girdi. Martin Skrtel'in de yüksek bonservis bedeli ve yıllık ücreti, Kara Kartal'ı beklemeye geçirdi. Bu iki oyuncuda yaşanan gelişmeler, Daniel Agger'i gündemde zirveye çıktı. Fikret Orman ve ekibi, F.Bahçe'nin de transfer etmek istediği 31 yaşındaki oyuncu için Danimarka'ya çıkarma yapıyor.

SARPER ÇETİNKAYA'YA YOLLANACAK

Danimarka'ya gidecek olan Beşiktaşlı yöneticiler, Daniel Agger ve menajeriyle masaya oturacak... Agger'in takımı Brondby, Danimarka Ligi'nin son haftasında yarın sahasında SonderjyskE'yi konuk edecek. Hafif sakatlığı bulunan 31 yaşındaki stoperin bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Danimarka'ya gidecek olan Beşiktaşlı yöneticiler, Daniel Agger ve menajeriyle masaya oturacak. Danimarkalı stoperin sağlık durumuyla ilgili raporlar incelenecek. Bu raporlar, Kulüp Doktoru Sarper Çetinkaya'ya da gönderilecek. Ciddi bir soruna rastlanılmaması halinde Agger'in menajeri ile yıllık ücret konusunda pazarlıklar başlayacak.

DİĞER ALTERNATİF NİCOLAS NKOULOU!..

31 yaşındaki oyuncunun dışından Marsilya ile sözleşmesi sona eren Nicolas Nkoulou'nun menajeriyle de görüşme yapıldı. Yönetici Erdal Torunoğulları, 28 yaşındaki oyuncuya 4 yıllık sözleşme önerdi. Bu teklife sıcak bakan Nkoulou ve menajeri, 4 milyon euro imza parası ve 2.5 milyon euro yıllık ücret talep etti. Torunoğulları, bunları reddetti.
 
SOL BEKE BEDIMO

FRANSA'NIN en ünlü gazetesi L'Equipe, Siyah-Beyazlılar'ın Lyon ile sözleşmesi sona eren Henri Bedimo'yla görüştüğünü yazdı. 31 yaşındaki sol bekin Kara Kartal'a gitmeye sıcak baktığı da haberde yer aldı.

Akşam

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE