03 Mayıs 2016 10:08 | Son Güncelleme: 03 Mayıs 2016 10:09

Beşiktaş'tan flaş şampiyonluk açıklaması!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Mahmut Uslu'nun "G.Saray, bizi şampiyon yapsın" sözüne cevap verdi.

"Biz Beşiktaş olarak işimize bakıyoruz. Başkası ya da başka kulüpler bizi kesinlikle hiç ilgilendirmiyor. Sadece maçlarımıza odaklanmış durumdayız."

H.HAKAN EYÜPOĞLU – ÖZEL HABER

BEŞİKTAŞ ile F.Bahçe arasındaki şampiyonluk yarışında en kritik haftaya girildi. Siyah-Beyazlılar, deplasmanda G.Saray ile oynayacak. Kara Kartal'ın üç puan gerisindeki F.Bahçe ise Başakşehir'e konuk olacak. Bu kritik karşılaşmalar öncesi F.Bahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Uslu, F.Bahçe ile VakıfBank arasında oynanan Kadınlar Voleybol Ligi Final Etabı maçında "G.Saray'ın sayesinde bu maça çıkıyoruz. İnşallah futbolda da G.Saray, F.Bahçe'yi şampiyon yapar" açıklamasında bulundu. İşte bu sözlere Beşiktaş cephesinde ilk cevap geldi.

GÜNDEM OLAN SÖZLERE YANIT!..

AKŞAM, Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak'a "F.Bahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun, 'G.Saray, Beşiktaş'ı yenip F.Bahçe'yi şampiyon yapsın' sözlerini nasıl yorumlarsınız?" sorusunu yöneltti. Sadece şampiyonluğa odaklandıklarını ifade eden Albayrak, F.Bahçe'nin stratejileri ile ilgilenmediklerini söyledi: "Biz Beşiktaş olarak işimize bakıyoruz. Başkası ya da başka kulüpler bizi kesinlikle hiç ilgilendirmiyor. Sadece maçlarımıza odaklanmış durumdayız." Beşiktaş Dergisi'ne de konuşan Metin Albayrak, Vodafone Arena'da şampiyonluk kupasını kaldıracaklarını ifade etti: "

BU SENENİN RENGİ SİYAH-BEYAZ'DIR

"Vodafone Arena, Beşiktaş taraftarının stadı... Biliyorum aşırı sevgiden geliyor ama kötü tezahürat yaparak, sahaya girerek kimsenin eline bir şey geçmiyor. Tam tersine Beşiktaş'a zarar geliyor. Beşiktaş, taraftarı olmadığında kanadı kırık oluyor. Bundan sonra bu stadı taraftarsız bırakmayalım. Bu sene biz şampiyonluğu hak ediyoruz. Her maçımız bir şampiyonluk kutlaması halinde olmalı. Bu senenin rengi Siyah-Beyaz…" Akşam

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ