25 Ağustos 2016 10:27 | Son Güncelleme: 25 Ağustos 2016 10:28

Beşiktaş'tan gece yarısı çifte bomba

Portekiz'e giden Fikret Orman, Vincent Aboubakar'la 1.8 milyon euroya anlaştı. Porto da 1 yıllığına kiralamaya ikna edildi. Nasri'nin 6 milyon euroluk yıllık ücretinin 3 milyonunu ise Manchester City ödeyecek.

Beşiktaş, Anderson Talisca'nın ardından iki büyük bomba daha patlatmak üzere... Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar ve Samir Nasri'yi kiralama konusunda her konuda anlaşmaya vardı. Önce Portekiz'e giden Başkan Fikret Orman, Vincent Aboubakar ve menajeriyle masaya oturdu. Kamerunlu forveti yıllık 1.8 milyon euroya ikna eden Orman, Porto Kulübü'yle görüştü... Porto'ya 1+1 yıllık kiralama teklifini sunan Başkan, "2 milyon euro verebiliriz" dedi. Ama Portekiz ekibi, "Bu paraya 1 yıllık verebiliriz" dedi. Orman, Porto'nun bu teklifini kabul etti ve transfer bitti.

SATIN ALMA OPSİYONU 10 MİLYON

Bir yıllığına kiralık olarak gelecek olan Aboubakar'ın satın alma opsiyonu 10 milyon euro olacak... Kamerunlu yıldızın dışında Bruno Martins Indi için de Porto'yla görüşen Fikret Orman, transferi sonuçlandıramadı. Çünkü Porto, 10 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmedi. Bu yüzden transfer rafa kaldırıldı... Siyah-beyazlılar'ın ikinci bombası ise Samir Nasri oldu. Kara Kartal, Fransız yıldızı Türkiye'ye gelme konusunda ikna etmeyi başardı.

12 MİLYON EURODAN KURTULDULAR

Manchester City de Nasri'yi Beşiktaş'a kiralamayı kabul etti. Sorun ise 29 yaşındaki oyuncunun alacağı 6 milyon euroluk ücretti... Kara Kartal, İngiliz ekibine "Bu paranın 3 milyon eurosunu siz ödeyin" teklifini sundu. Samir Nasri'ye vergiler dahil 12 milyon euro ödeyen İngiliz takımı, bu ücretten kurtulmak için Siyah-beyazlılar'ın bu önerisine sıcak baktı. Yapılacak son görüşmenin ardından Fransız oyuncuyla bir yıllık kiralama konusunda anlaşılacak. İki bomba da bitecek.

Akşam

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler