27 Haziran 2016 13:00 | Son Güncelleme: 27 Haziran 2016 13:01

Bilic transfer için bizzat devrede!

Gökhan Töre için yaptığı üç farklı teklif reddedilen West Ham'da devreye Slaven Bilic girdi ancak Orman, 17 milyon pounddan geri adım atmadı.

Kara Kartal’ın genç yıldızı Gökhan Töre için Beşiktaş ve West Ham United arasındaki bonservis pazarlıkları kızıştı. 3 teklifi yetersiz bulunduğu gerekçesiyle geri çevrilen Ada ekibinin devreye Slaven Bilic’i soktuğu ortaya çıktı. 

Fikret Orman’la bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Slaven Bilic’in, kulübünün satın alma opsiyonlu transfer teklifini ilettiği; ancak Başkan’dan, “Gökhan Töre’nin fiyatı 17 milyon Pound” cevabını aldığı bildirildi.

Siyah-Beyazlı formayla sergilediği başarılı performansla son 2 transfer döneminin en çok konuşulan ismi haline gelen Gökhan Töre konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. 

24 yaşındaki futbolcu için İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’la uzun süredir pazarlıklarını sürdüren yönetimin; Ada temsilcisinden gelen son teklife de olumsuz yanıt verdiği ortaya çıktı.

Kartal’ın önceki teknik adamı Slaven Bilic’in ısrarcı olması sonrasında Gökhan için 9 milyon Pound’dan başladıkları pazarlıklarda tekliflerini önce 11, sonra da 13 milyon Pound’a yükselten Londra ekibinin; son olarak satın alma opsiyonlu kiralama önerisinin de geri çevrildiği bildirildi.

Bilic teklifi iletti

Başkan Fikret Orman’la önceki gün bir telefon görüşmesi gerçekleştiren West Ham’ın Hırvat menaceri Slaven Bilic’in, “Gökhan Töre çok beğendiğim bir isim. Onu yeni sezonda mutlaka takımımda görmek istiyorum. Bunun için ben de kulübüm de oldukça ısrarcıyız. Yaptığımız 3 teklif kabul edilmedi. Belirlediğiniz 17 milyon Pound’luk bedel kulübüm tarafından yüksek bulundu. Son olarak 3 milyon Pound’u kiralama bedeli; 13 milyon Pound’u da satın alma maddesi olmak üzere opsiyonlu bir anlaşma yapalım, aksi takdirde bu transferden vazgeçtiğimi ileteceğim” sözlerini kullandığı öğrenildi.

Orman rest çekti

Hırvat teknik adamın sözlerini dinleyen Başkan Fikret Orman’ın, sonrasında 2 sezon birlikte çalıştığı Bilic’e, “Gökhan Töre, takımımızın en önemli futbolcularından biri. Biz onu satmak için ısrarcı değiliz. 

Siz talip oldunuz ve biz de 17 milyon Pound’luk bir bedel belirledik. Son sözümüz bu!” cevabını vererek rest çektiği ifade edildi.                    

Fanatik

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer