17 Ağustos 2018 14:08 | Son Güncelleme: 17 Ağustos 2018 14:09

''Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak''

Galatasaray Teknik Direktörü, kongre üyeleriyle yaptığı görüşmede negatif bir tablo sundu. Terim, “Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak. Gelen ve gidenleri görünce bana hak vereceksiniz. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum” ifadelerini kullandı.

(Skorer)

Galatasaray’daki transfer belirsizliğine ve karamsarlığa teknik direktör Fatih Terim son verdi. Ankaragücü maçından sonra transfer beklentilerini dile getiren Cim-Bom’un patronu, geçtiğimiz günlerde bazı kongre üyeleri ile sohbet ederken yüreklere su serpti. Terim, transfer için ne sitemde bulundu ne de negatif bir tablo çizdi.

Başarılı teknik adam, “Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak. Gelen ve gidenleri görünce bana hak vereceksiniz. Hem gidenler, hem gelen sürpriz isimler olacak. Bunun bütün sorumluluğunu ben üzerime alıyorum. Galatasaraylılar için en doğru karar ne ise onu uygulayacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda bize uygun isimleri alacak, hedeflerimizde bize yardımcı olmayacağını düşündüğümüz isimlerle ise yollarımızı ayıracağız” diye konuştu.

Terim’in kendinden emin ve pozitif yaklaşımı üyeleri rahatlatırken, tecrübeli hocanın kimi veya kimleri işaret ettiği merak konusu oldu. Ankara’da ligin ilk maçında Gomis, Feghouli ve Belhanda ise üç önemli ismi kulübeye çekerek radikal bir karar alan Terim, hem futbolcularına gözdağı vermiş, hem yönetime mesaj göndermişti. Sarı-kırmızılıların teklif gelmesi halinde bu oyuncuların satılmasına sıcak baktığı, Maicon’un da satılabileceği dile getirildi.

Cim-Bom’un gelecek parayla ise transferde eli güçlenecek ve kadrosuna takviyeler yapacak. Terim’in altını çizdiği operasyon ise kısa süre içerisinde gerçekleşecek.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE