21 Nisan 2018 13:22 | Son Güncelleme: 21 Nisan 2018 13:24

Büyük tepki! 'Amatör liglerde bile böyle olaylar yaşanmıyor'

Beşiktaş Yönetimi karşılaşmanın ardından Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bir durum değerlendirmesi yaptı.

Beşiktaş Yönetimi karşılaşmanın ardından Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bir durum değerlendirmesi yaptı. Uzun süre stattan ayrılmak için emniyetten haber bekleyen yöneticilerin, “Amatör liglerde bile böyle olaylar yaşanmıyor” ifadelerini kullandıkları ortaya çıktı.

Derbideki olayları tüm detaylarıyla cep telefonlarına kaydeden Beşiktaşlı yöneticilerin maç sonrası yaptıkları toplantıda, “Dünya’nın neresinde görülmüş böyle bir olay. Ne oynamamıza izin verildi ne de kenar yönetimimiz rahat bırakıldı. Biz burada misafiriz ama hocamızın başına gelenlere bakın. Tek kelimeyle rezillik” diye konuştukları bildirildi.

Alınan güvenlik önlemlerinin ardından polis kontrolünde takımla birlikte stattan ayrılan siyah - beyazlı idarecilerin, daha sonra yaptığı değerlendirmelerde ise “Fenerbahçe Kulübü bir açıklama yapıyor ama içerisinde ne bir geçmiş olsun ne de bir özür dilemek var. Bu işin takipçisi olmalıyız. Mesele Fenerbahçe ya da Beşiktaş değil. Türk futbolunun gidişatı çok tehlikeli yerlere doğru ilerliyor. Artık derbilerde can güvenliği yok” dedikleri vurgulandı.

(Milliyet)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler