20 Kasım 2017 14:42 | Son Güncelleme: 20 Kasım 2017 14:44

Chelsea genç kaleci Berke Özer'i izlemeye geliyor

Premieg Lig ekiplerinden Chelsea, Altınordu'nun genç kalecisi Berke Özer'i izlemeye geliyor.

Altınordu'nun 17 yaşındaki milli kalecisi Berke Özer, İngiliz devlerinden Manchester City'nin ardından şimdi de Chelsea'nin radarına girdi. DHA'da yer alan habere göre Berke'nin İzmir'de 1 Aralık'ta oynanacak Gazişehir Gaziantep maçında Chealse tarafından izleneceği belirtildi. İspanyol ve Alman kulüpleri tarafından da mercek altına alınan Berke'nin talipleri, gelecek sezon için şimdiden transfer anlaşması yapmayı planlıyor. Yerli futbolcular 18 yaşını doldurmadan yurt dışında forma giyemiyor.

DÜNYANIN EN İYİ 60 GENCİ ARASINDA!

İngiltere'de yayın yapan The Guardian, "Dünya futbolunda en iyi 60 genç yetenek" başlığıyla yayınladığı haberde Türkiye'den sadece kaleci Berke'ye yer vermişti. Manchester City, Roma, Inter, Milan, Real Madrid, Liverpool, Ajax, Chelsea, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Barcelona gibi dünya devlerinde forma giyen 2000 doğumlu futbolcuların yer aldığı listeye alınan Berke'den övgüyle söz edilmişti.

Haberde Berke Özer'le İngiliz kulübü Manchester City başta olmak üzere birçok Avrupa kulübünün ilgilendiğine dikkat çekilmişti. Altınordu yönetimi tarafından bonservis ücreti 3 Milyon Euro olarak belirlenen Berke Özer'i İtalya, İspanya ve Almanya liglerinden kulüplerin de takip ettiği biliniyor. A Milli Takım'a kadar yükselen genç eldiven için Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan "Kesinlikle yurtdışında oynayacak" açıklaması yapmıştı.

Habertürk

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı