23 Ocak 2017 10:01 | Son Güncelleme: 23 Ocak 2017 10:04

Cimbom Kerem Demirbay'ın peşine düştü

Geçtiğimiz sezondan beri bir türlü toparlanamayan Selçuk İnan Galatasaray yönetimini harekete geçirdi. Orta sahaya '8' numara takviyesi yapmak isteyen sarı kırmızılı kulüp Kerem Demirbay'ı gündemine aldı.

Galatasaray, transferde hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar’ın, orta sahaya takviye için harekete geçtiği ve kaptan Selçuk İnan’ın alternatif olabilecek ve yakın gelecekte de onun pozisyonunda sahne alacak bir ismi aramaya başlamıştı.

GALATASARAY KEREM DEMİRBAY'IN PEŞİNE DÜŞTÜ
 
Bu oyuncunun hem yerli hem de genç olması kriter olarak alınmıştı. İşte o ismin, Almanya’da Hoffenheim forması giyen Kerem Demirbay olduğu öğrenildi. Bu sezon başında Fortuna Düsseldorf’tan, Hoffenheim’a transfer olan ve şu ana kadar oynadığı 13 maçta 3 gol gol atıp, 4 de asist yapan Kerim için harekete geçen Sarı-Kırmızılılar’ın, bu oyuncuyu ara transferde bitirmek için görüşmelerine hız verdiği, ancak Hoffenheim’ın şu an 23 yaşındaki futbolcuyu şu an satmak istemediği bildirildi.
 
"TÜRKİYE'DEN CAZİP TEKLİF ALIRSAM NEDEN OLMASIN?"
 
Cim Bom’un ya şimdi ya da sezon sonunda Kerim’i mutlaka takıma kazandırmayı hedeflediği öğrenildi. A Milli Takımımız ile Almanya arasında henüz bir tercih yapmayan genç oyuncu, daha önce verdiği röportajda, “Kulüp kariyerimde öncelik İngiltere ama Türkiye’den de cazip bir teklif alırsam neden olmasın” demişti.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz