25 Temmuz 2017 18:47 | Son Güncelleme: 25 Temmuz 2017 18:47

Club Brugge Teknik Direktörü Ivan Leko: Biz kazanacağız

Club Brugge Teknik Direktörü Ivan Leko, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın karşılaşacakları Medipol Başakşehir'e saygı duyduklarını ancak eşleşmede turu geçeceklerine inandığını söyledi

Belçika temsilcisinin teknik direktörü, maçın oynanacağı Jan Breydel  Stadı'nda, futbolculardan Ruud Vormer ile basın toplantısı düzenledi.
 
Hırvat teknik adam, Medipol Başakşehir'in yeterli sayıda maçını  izlediğini belirterek, şunları kaydetti:
 
"Medipol Başakşehir'in son 6 maçını seyrettim. Rakibimize saygımız  var, önemli isimleri de var ama bir maç kazanmak isimlere bağlanamaz. Maç içinde  küçük şeyler sonuçları belirler. Her zaman kazanmak için oynayacağız.  Başakşehir'e saygı duyuyoruz ama biz kazanacağız."
 
Club Brugge'de bu sezon göreve başlayan Leko, "Hazırlık döneminden bu  yana her şey takım için olumlu gidiyor, günden güne fiziksel ve mental olarak  gelişiyoruz. Sürekli kendimizi geliştiriyoruz, geliştirmeye devam edeceğiz. Yarın  da galibiyet için hazır olacağız." şeklinde konuştu.
 
Leko, hazırlık maçlarında takımın basit goller yediği yönündeki bir  eleştiriye ise "Basit golleri sisteme bağlamıyorum. Bu golleri kişisel hatalardan  yedik. Belki konsantrasyon eksikliği belki de rakibi hafife almaktan kaynaklanmış  olabilir. Ancak şu an takımın konsantrasyonu üst düzeyde ve Şampiyonlar Ligi'nin  bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Hırvat çalıştırıcı, adı İtalyan ve İspanyol kulüpleri ile anılan  Izquierdo'nun yarınki maçta oynayıp oynamayacağı sorusuna ise biraz kızgın bir  şekilde, "Bu sorulardan bıktım. Sakatlığı geçti ve oynayabilecek durumda. Yarın  oynayıp oynamayacağını göreceğiz." yanıtını verdi.
 
Genç bir teknik adam olduğunu aktaran Leko, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde  mücadele edecek bir takımın başında sahaya çıkmanın kendisi için heyecan verici  ve biraz stresli olsa da bu yükü kaldırmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.
 
Vormer: "Kendimizi hazır hissediyoruz"
 
Club Brugge'ün Hollandalı orta saha oyuncusu Ruud Vormer de takım  olarak maça çok iyi hazırlandıklarını ve turu geçmek istediklerini belirtti.
 
Medipol Başakşehir'i elemelerinin kendilerini UEFA Şampiyonlar Ligi  gruplarına çok yaklaştıracağını hatırlatan Vormer, "Kendimizi hazır hissediyoruz.  Başakşehir'den birkaç oyuncuyu tanıyorum ama nasıl oynadıklarını henüz tam  anlayamadık." değerlendirmesinde bulundu.
 
Vormer, geçen yıl UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir performans  sergilediklerini ve bu sezon iyi bir başlangıç yaparak bunu taraftarlarına  unutturmak istediklerini sözlerine ekledi.
 
 Muhtemel 11
 
Club Brugge, Medipol Başakşehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarını  yaptığı antrenmanla tamamladı.
 
Belçika ekibi, teknik direktör Leko yönetiminde son antrenmanını  karşılaşmanın oynanacağı Jan Breydel Stadı'nda gerçekleştirdi. İlk 15 dakikası  basın mensuplarına açık olan idmanda, top kapma, koşu ve pas çalışması yapıldı.
 
Club Brugge'ün, Medipol Başakşehir maçına şu 11 ile çıkması  bekleniyor:
  
Horvath, Mechele, Engels, Denswil, Palacios, Makamba, Vormer, De Bock,  Refaelov, Dennis ve Vossen.
 
Belçika ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında  yarın TSİ 22.00'de Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE