24 Haziran 2018 11:27 | Son Güncelleme: 24 Haziran 2018 11:28

Damien Comolli'nin transfer listesi ortaya çıktı

Sportif direktör Comolli’nin çantasında Cocu’nun çok istediği Ginkel dışında Cillessen, Ospina, Wilshere, Albentosa, N’Koudou, Brooks ve Bas Dost gibi yıldızların listesi bulunuyor.

FENERBAHÇE’DE Sportif Direktör Comolli, ekonomik şartlar düşünülerek hazırlanan geniş bir transfer listesine sahip. Sarı-Lacivertliler ilk etapta 8 yıldız oyuncu ile görüşmeleri sürdürüyor. Yeni teknik direktör Phillip Cocu’nun da onayı alınarak yapılan bu listenin başındaki 8 oyuncu  için görüşmeler sürüyor.

10 NUMARAYA VAN GİNKEL

Phillip Cocu’nun en başta istediği oyuncu PSV’den öğrencisi olan 10 numara Van Ginkel. Bonservisi Chelsea’de olan bu oyuncu da Fener’e gelmeye sıcak bakıyor. Comolli, Chelsea’ye kiralama konusunda büyük baskı yapıyor. Ginkel’in olmama ihtimaline karşılık Arsenal’dan ayrılan Jac Willshere ve Sheffield United’tan Galli oyun kurucu David Brooks da gündemde.

KALE İÇİN DE İKİ ADAY VAR

Sarı-Lacivertliler’in 2. önceliği ise kaleye. Bu mevki için de iki aday bulunuyor. Bunlar Barcelonalı Cillessen ile Arsenallı Ospina. Fener’in kulüpleriyle görüştüğü golcüler Barcelonalı Alcacer ve Evertonlı Bolasie. Bonservisi elinde olan Bas Dost’la da pazarlıklar sürüyor. Stoper için iki aday var. Mina (Bacelona) ve Albentosa(Deportivo).

(Star)

Diğer Haberler

Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU