19 Şubat 2017 09:35 | Son Güncelleme: 19 Şubat 2017 09:36

Derbi öncesi büyük tehlike!

Akhisar maçında 3 puan hedefleyen Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi Atiba, Quaresma ve Gökhan Gönül sarı kart sınırında bulunuyor.

Karabük’te geçen hafta 3 puan bırakan ancak rakiplerin de puan kaybıyla rahatlayan Beşiktaş’ta bugünkü Akhisar Belediyespor maçında mutlak 3 puan hedefleniyor. Ancak bu maçta bir yandan da gelecek hafta oynanacak olan Galatasaray derbisi düşünülecek. Çünkü siyah beyazlıların üç önemli oyuncusu kart ceza sınırında bulunuyor. Takımın belkemiği olan Atiba, kanatların vazgeçilmezi Quaresma ve sağ bek mevkisinin yeni bankosu Gökhan Gönül, bugünkü mücadelede de sarı kart görürlerse Galatasaray derbisinde takımdaki yerlerini alamayacaklar.

‘KAMUOYU BASKISI DA VAR’

Teknik direktör Şenol Güneş, bu üç oyuncudan Gökhan Gönül’ü ağır grip de geçirdiği için bugün yedek soyundurmayı planlıyor. Dusko Tosic cezalı olduğu için derbide de olmayacağı için Güneş, daha fazla kayıp yaşamak istemiyor. Kart ceza sınırında bulunan üç oyuncuyla da görüşen Güneş, gereksiz yere kart görmemeleri konusunda uyardı. Tecrübeli hoca özellikle Quaresma’dan hakem ve rakip oyuncularla tartışmaya girmemesini isteyerek, “Zaten bazı maçlardan sonra kart görmen konusunda bir kamuoyu baskısı oluşturulmak istendi. Akhisar maçında her zamankinden çok daha fazla dikkatli olmalısın. Derbide sana ihtiyacımız var” dedi.

Hürriyet

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE