02 Mayıs 2016 13:36 | Son Güncelleme: 02 Mayıs 2016 13:37

Derbi öncesi inanılmaz istatistik!

Beşiktaş'ta Gomez, Sosa, Quaresma, Oğuzhan, Olcay, Cenk ve Gökhan 60 gol atarken sadece Galatasaray'ı geçemedi. Bu 7'linin 43 asistine ise hiçbir takım yaklaşamadı.

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ın orta saha ve hücum hattı 17 takımdan daha iyi... Ligde geride kalan haftalarda en çok gol atan ekip olan Kartal'da 7 isim öne çıktı. Gomez, Sosa, Quaresma, Oğuzhan, Olcay, Cenk ve Gökhan Töre toplamda 60 gole ulaşırken, ligde bu 7'liyi geçebilen tek takım Galatasaray oldu. 

GOMEZ KAYSERİ'Yİ SOLLADI

Gomez 24i Oğuzhan 9, Cenk Tosun 8, Sosa 6, Olcay 5, Quaresma ve Gökhan Töre 4'er gol kaydettiler. Bu 7 futbolcu attıkları goller, yaptıkları asistlerle Beşiktaş'a hayat verirken, taraftarları da ayağa kaldırıyor ve şampiyonluk şarkıları söyletiyor. Bu isimler arasında Gomez tek başına Kayserispor'dan (23) daha fazla gol attı.

JOSE SOSA ASİSTTE ZİRVEDE

Kartal'ın muhteşem 7'lisi asist sayısında ise Süper Lig'deki tüm takımları solladı. Sosa 13 asistle aynı zamanda bu alanda liderliği elinde tutarken, Oğuzhan 7, Quaresma, Gomez, Olcay ve Gökhan 5'er, Cenk Tosun ise 3 gol pası verdi. Böylece bu isimler toplamda 43 asiste ulaşırken, Beşiktaş rakipsiz olduğunu gösterdi.

Star

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ