24 Eylül 2016 10:04 | Son Güncelleme: 24 Eylül 2016 10:05

Dev derbide taraftar planı!

Arena'ya gelen her ekip gibi Galatasaraylı oyuncuların da telaş yapacağını söyleyen tecrübeli hoca, "İlk 15 dakikada golü bulursak, maç bize döner" dedi.

Vodafone Arena'da puan kaybetmeyen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, G.Saray'ı yıkmanın formülünü oyuncularına ezberletti. Taraftarın gücünü arkasına almayı hedefleyen tecrübeli teknik adam, ilk 15 dakikada Sarı-Kırmızılılar'ın fişini çekmeyi hedefliyor. Siyah-Beyazlılar, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de rakip ağları 11 kez havalandırdı. Bu gollerin 7'sini ilk yarıda bulan Kara Kartal, ilk 15 dakikada ise üç kez tabelayı değiştirmeyi başardı. Teknik Direktör Şenol Güneş de G.Saray önünde bunu fırsata çevirmek istiyor.

90 DAKİKA TAM KONSANTRASYON

G.Saraylı oyuncuların ilk 15 dakika içinde sıkıntı çekeceğini düşünen tecrübeli teknik adam, futbolcularına şunları söyledi: "İlk kez Vodafone Arena'da bir derbiye çıkacağız. Buraya gelen her takım gibi G.Saraylı oyuncularda da telaş olacaktır. Bu yüzden ilk 15 dakika bizim için kritik öneme sahip. Taraftarımızın desteğiyle işi erken bitirebiliriz. Bu dakikalar içinde golü bulduktan sonra her şey bizim lehimize dönecektir. Ama 90 dakika konsantrasyonumuz üst seviyede olmalı…"

CANER VE GÖKHAN'A ÖZEL UYARI YAPTI!

G.Saray'ın hızlı kanat oyuncularına da dikkat çeken Şenol Güneş, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ü uyarmayı ihmal etmedi. İki bekine de "Sürekli hücumu düşünmeyin" diyen tecrübeli teknik adam, "Bruma ve Yasin'e dikkat etmelisiniz. Kesinlikle sizi geçmelerine ve orta yapmalarına izin vermeyin. Savunmada hatasız oynamalısınız. Fırsat buldukça da hücuma çıkın" sözlerini sarf etti.  

Akşam

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE