08 Aralık 2016 23:15 | Son Güncelleme: 08 Aralık 2016 23:17

Dick Advocaat'tan maç sonu önemli liderlik açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Feyenoord maçı sonrası görüşlerini dile getirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Feyenoord'u yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlamalarının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Dick Advocaat, "En iyi maçımız değildi. Ancak çok çalıştık. Topla daha iyi olmalıydık ama en önemli buradan turla ayrılmaktı ve bunu başardık. Daha iyi bir oyun oynamalıyız" dedi.

"Fenerbahçe ne zaman en iyi halinde olacak?" sorusunu yanıtlayan Advocaat, "Ne zaman en iyi halimizde olacağız, zaman söylemek çok zor. Şimdi gruptan çıktık ve yarın başka şeyler düşünmeye başlayacağız. Grubun lideriyiz çünkü 4 maç kazandık." ifadelerini kullandı.

Röveşata golü atan Mossa Sow ile ilgili görüşü istenen Advocaat, "Moussa Sow harika bir gol attı, çok çalıştı ama bu akşam sahada çok iyi oynayan futbolcu göremedim" şeklinde açıklama yaptı. 

Fenerbahçe ile birlikte Beşiktaş ve Osmanlıspor'un tur atlamasıyla ilgili soru üzerine Hollandalı çalıştırıcı "Türkiye'de kolay maç yok. Türk futbolu için 3 takımla devam etmek güzel bir olay. Türkiye, 3 takımla devam ediyorsa bu Türk futbolunun nerede olduğunu gösteriyor" yorumunu yaptı. 

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler