24 Ekim 2016 14:30 | Son Güncelleme: 24 Ekim 2016 14:31

Dikkat tarih yazdırır!

Beşiktaş'ı geçtiğimiz sezon şampiyonluğa taşıyan Şenol Güneş, bu sezon da takımına 12 yıl sonra en iyi başlangıcı yaptırdı.

Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor maçıyla birlikte 12 sezon sonra kulüp tarihinin ligdeki en iyi başlangıcına imzasını attı. Güneş, 2003-04 sezonunda ilk 8 haftayı 7 galibiyet ve 1 beraberlikle geçen Lucescu’nun ardından 6 galibiyet ve 2 beraberlikle bu başarıyı elde etti. Karşılaşmanın ardından mutlu olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı şu yorumları yaptı: “Şampiyonlar Ligi sonrası rakibimizin motivasyonunun üst seviyede olacağını biliyorduk. Kaliteli oyuncuları var ve oldukları yer ile oynadıkları futbol birbirini tutmuyor. Dirençlerini kırmaya çalıştık ama pas ve hücum yönünde bizi zorladılar. Sonunda ise maçı hak eden takım olarak 3-0’lık bir galibiyet aldık.”

‘Aboubakar görevini yaptı’ 

“Buradan sağsalim çıkmamız önemliydi ama Caner sakatlandı. Hiç beklenmedik bir pozisyonda sakatlandı ve çok üzüldük. Umarım en kısa zamanda toparlar. Kazanmak ve kaybetmek futbolun içinde var ama sağlık daha önemli. İkinci yarı çok pozisyon kaçırdık. Ancak sonuçta oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Aboubakar’la ilgili olarak ise onun performansına nereden baktığınız önemli. Gol attı, gol de kaçırdı. Önemli olan verilen görevi yapması. Bu konuda da hep oyun içinde aktif kalmaya çalıştı.

Fanatik

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar