18 Ağustos 2017 10:05 | Son Güncelleme: 18 Ağustos 2017 10:07

Dinamo Kiev yönetimi mesaj gönderdi: Gelin görüşelim

Önceki gün Domagoj Vida için Dinamo Kiev’e “Ya şimdi 2 milyon Euro’ya bize verin ya da Ocak’ta bedavaya alalım” resti çeken Beşiktaş amacına ulaştı. Köşeye sıkışan Ukrayna temsilcisi, Siyah-Beyazlılar’a “Gelin görüşelim” yanıtını verdi.

Kadrosunu Pepe, Gary Medel, Jeremain Lens ve Alvaro Negredo gibi yıldız isimlerle güçlendiren Kara Kartal, Domagoj Vida için de yoğun mesai harcıyor. 28 yaşındaki oyuncuyu bırakmak istemeyen Dinamo Kiev, bu zamana kadar işi ağırdan almış ve Siyah-Beyazlı yöneticilere net bir cevap vermemişti.

Ancak Hırvat savunmacıyı uzun zamandır takıma kazandırmak isteyen Beşiktaş, Rus devini adeta köşeye sıkıştırdı. Yıl sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hırvat savunmacı için “Ya şimdi 2 milyon Euro’ya bize verin ya da Ocak’ta bedavaya alalım” resti üzerine Kiev, Siyah-Beyazlılar’la görüşme kararı aldı.

Günler öncesinden anlaştılar

Önümüzdeki günlerde tekrardan Rusya’ya çıkarma yapacak olan Kara Kartal, transferi cüzi bir rakama bitirmek istiyor. Tecrübeli futbolcunun da gemileri yakması üzerine Vida’yı bedava göndermek istemeyen Rus temsilcisinin de Beşiktaş’tan gelecek teklifi kabul etmesi bekleniyor. Siyah- Beyazlılar, günler öncesinde Hırvat oyuncuyla seneliği 2 milyon Euro’dan (8.2 milyon TL) 2+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkışmıştı.

Galatasaray iddiası

Maicon’un ardından stopere bir isim daha almak isteyen Galatasaray’ın, Beşiktaş’ın bitirme noktasına getirdiği Vida için devreye girdiği iddia edildi. Haberde, Sarı-Kırmızılı yönetimin, Kartal’dan daha yüksek bir teklif yaparak Hırvat stoperi ikna etmeyi planladığı belirtildi. Ancak tecrübeli savunmacının Şampiyonlar Ligi faktöründen dolayı Siyah-Beyazlı ekibe daha yakın olduğu biliniyor.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE