18 Ağustos 2017 19:24 | Son Güncelleme: 18 Ağustos 2017 19:25

Dursun Özbek açıkladı! Asamoah transferi...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmaları ile ilgili konuştu ve Asamoah transferinin olumlu ilerlediğini belirtti. İşte Dursun Özbek'in yaptığı özel açıklamalar...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, taraftarların merakla beklediği transferlerle ilgili özel açıklamalarda bulundu. Özbek, Asamoah transferinin olumlu ilerlediğini söylerken, önceliğin takımdan ayrılacak isimlere verildiğini belirtti.

Juventus'tan Asamoah'ın transferi ile ilgili bilgi veren Özbek, "Taraftarlarımız yeni transferlerden sonra oynanan oyundan çok mutlu oldu. Onları daha da mutlu etmek için transfer hamlelerimiz sürecek. Asamoah transferi ile ilgili görüşmeler var, resmiyet kazandığında açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİ UÇAKLARI KALDIRMA ZAMANI"

Takımda düşünülmeyen oyuncuların ayrılığı için çalışma yapıldığını söyleyen Özbek, 2000 ruhunu da yakaladıklarını kaydederken, "Öncesinde uçakları indirdik, şimdi uçakları kaldırma zamanı. Takımdan ayrılan isimler olacak. Transfer raporumuz doğrultusunda son çalışmaları gerçekleştireceğiz. Tudor ve takımla da konuştuk, herkes oldukça mutlu. 2000 ruhunu yakaladık, hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız" diye konuştu.

Galatasaray'da Kwadwo Asamoah transferi için Juventus ile görüşmeler sürerken, Arda Turan konusunda da Barcelona'nın vereceği cevap bekleniyor. (Sporx)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz