21 Nisan 2017 20:29 | Son Güncelleme: 21 Nisan 2017 20:30

Dursun Özbek: Beşiktaş paylaşımı yapılmamalıydı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş'ın Lyon'a elenmesinin ardından bugün kulübünün sosyal medya hesabından yapılan UEFA Kupası paylaşımına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, A Spor'da Gündem Özel programına konuk oldu.

Gümdeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, Beşiktaş'ın Lyon'a elenmesinin ardından bugün kulübünün sosyal medya hesabından yapılan UEFA Kupası paylaşımına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Dursun Özbek'in yaptığı açıklamalar;

"Beşiktaş buraya kadar çok iyi geldi Avrupa'da. Elenmelerine üzüldüm. Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı oyunu için. O paylaşım olmaması gereken bir paylaşımdı. Zamanlaması yanlış oldu. Bu konuda gerekeni yapacağız!"

"Galatasaray, UEFA tarafından mercek altına alındı. 2014 yılında bir anlaşma yapıldı. Fakat Galatasaray verdiği sözü tutamadı. Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer. Bizim sütten ağzımız yandı.TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştüm. "UEFA'yla görüşmemize siz de gelin" dedim."

'Yeni bir anlaşma planlıyorum'

"UEFA'yla yeni bir anlaşma yapılmasını planlıyorum ben. Bu yönetimleri de hizaya getiriyor. Biz 80-90 milyon Euro'lardan 65 milyon Euro'ya gelmişiz (Oyunculara verilen toplam maaş) Şu an 61 milyon Euro'dayız...Önümüzdeki sezon çok iyi bir takım kurup, maaş skalasını da düşürmek istiyoruz."

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE