27 Haziran 2016 15:45 | Son Güncelleme: 27 Haziran 2016 15:45

Dzeko ve Niasse için Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan yıldız golcülerden Edin Dzeko ve Oumar Niasse'nin ilk etapta Türkiye'yi düşünmediği öğrenildi.

EDİN DZEKO GALATASARAY'A KİRALIK OLARAK GELMEZ

Gelecek sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen ve işleri Umut Bulut’a bırakma niyetinde olmayan Galatasaray, iki ünlü golcüyle temaslarını sürdürürken, sarı kırmızılı yönetime bu futbolcularla ilgili kötü haber geldi. Edin Dzeko için girişimlerini sürdüren Galatasaray tecrübeli oyuncuyu satın alman opsiyonuyla kiralamak isterken, Roma ile birlikte Boşnak yıldızın bu teklife sıcak bakmadığı, oyuncunun kiralık olarak Galatasaray’a gelmek istemediği belirtildi.

Bosna Hersek’in eski futbolcularından Elvir Bolic, yakından tanıdığı Edin Dzeko hakkında SadeceHaber’e önemli detaylar verirken, geçmişte Galatasaray’da ve Fenerbahçe’de top koşturmuş olan futbolcu ‘Dzeko çok kaliteli, çok iyi bir oyuncu, Türkiye’ye gelirse büyük başarılara imza atar ama oyuncu kiralık olarak Süper Lig’e gelmez’ açıklamalarında bulundu.

NİASSE EVERTON'DAN AYRILSA BİLE GALATASARAY'I TERCİH ETMEZ

Dzeko başta olmak üzere birçok forveti gündemine alan Galatasaray’ın hedefinde olan bir diğer oyuncu ise Oumar Niasse. Akhisarspor’dan Lokomotiv Moskova’ya oradan 18 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekibi Everton’a transfer olan Niasse, İngiltere’de beklenilen çıkışı yapamadı ve Everton’da tarışılan adam oldu. Kiralık olarak Galatasaray’a transferi düşünülen Niasse’nin menajeri Burak Sallak Senegalli yıldız hakkında sarı kırmızılı taraftarlara kötü haber verirken, oyuncusunun kulübünde kalacağını ve Koeman’la yeniden çıkış yakalayacağını belirtti.

Niasse’nin Türkiye’ye dönmesinin zor olduğunu söyleyen Sallak, ‘Eğer Everton Niasse’yi kadroda düşünmezse oyuncu yine Türkiye’ye gelmez, çünkü Niasse’nin Avrupa’da talibi çok’ dedi.

Levent Gültekin / Sadecehaber.com

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ