17 Ağustos 2018 13:57 | Son Güncelleme: 17 Ağustos 2018 13:58

''Emre Akbaba'nın aklını çelmeye çalışıyorlar''

Galatasaray'da Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sponsorluk anlaşması imzalanırken Emre Akbaba hakkında konuştu. Albayrak, ''Emre Akbaba'nın aklını çelmeye çalışıyorlar'' ifadelerini kullandı.

(AKŞAM)

Abdurrahim Albayrak şu ifadeleri kullandı:

“Biz maalesef ilk günüden beri Hasan Başkan'la Emre Akbaba'yı konuşuyoruz. Biz başkanın odasına gittik, görüşme yaptık. Başkan bizden 7 milyon euro istedi. Böyle bir para söz konusu olamaz. 6-7 ayı kalan bir futbolcuya bir böyle bir para veremeyiz. Böyle ekonomik sıkıntıda olduğumuz bir durumda böyle paralar veremeyiz. Biz 100 liranın hesabını yapıyoruz. Biz en son 2.5 milyon euro teklif verdik. En son 3 milyona çıktık. Kulüpler Birliği'nden sonra başkanla tekrar görüştük. 3 milyon euroyu tekrarladık ama anlaşamadık. Ben Alanya'ya gidip yönetimle görüşüp haber vereyim dedi. Başkan 6'da Alanya'ya gideceğim dedi fakat sonradan öğrendim ki 6'da Alanya'ya uçak yokmuş. Emre'yi yönetimde gitmesi için ikna etmeye çalışıyorlarmış. Emre de Galatasaray için ısrar ediyormuş. Sağ olsun o da. Allah hem Galatasaray için hem Emre için hayırlı olanını versin.”

''Emre Akbaba'nın aklını çelmeye çalışıyorlar''

“Emre'yi 'Sen Şampiyonlar Ligi için gidiyorsun ama seni oynatmazlar' diye aklını çelmeye çalışıyorlarmış ama böyle bir şey olamaz. Biz onun Şampiyonlar Ligi'nde oynatacağız. Bizim Beşiktaş'la da aramız iyidir. Fikret Orman'la görüştüm. Sağ olsun 'Hiçbir sıkıntı yok, alabilirsiniz' dedi. Bir futbolcu bana 'Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum' dese kesinlikle transfer etmem onu.

Emre'yle hala telefonlarda konuşuyoruz. Fikret Orman'la konuştuğumuz oyuncu bize kalsın. Açıklamam. Daha önceden Nouma'yla ilgili talebimiz olmuştu. O zamanki başkan Serdar Bilgili 'Almasanız iyi olur' dedi. Ben o anda kapattım transfer konusunu. Aynı şekilde Beşiktaş bizim o dönem önemli bir oyuncumuzu istedi. Serdar Başkan bana sordu. Ben de 'Almasanız iyi olur' dedim. Onlar da hemen transfer mevzuunu kapattı. Transfer böyle olur arkadaşlar.”

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız