28 Ağustos 2016 19:15 | Son Güncelleme: 28 Ağustos 2016 19:16

Enes Ünal: İyi bir sezon geçirmek istiyorum

Hollanda Ligi'nde attığı gollerle adından söz ettiren A Milli Takım'ın genç yıldızı Enes Ünal, iyi bir sezon geçirmek istediğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı, çarşamba günü Antalya Arena'nda Rusya ile özel müsabakada karşılaşacak. Ay yıldızlılar maçın hazırlıklarını Belek'teki Regnum Carya Golf Spa Resort'ta yapacak. Ay yıldızlı futbolcular da kamp için Antalya'ya gelmeye başladı.

Antalya'ya gelen futbolculardan Enes Ünal ile Hakan Çalhanoğlu, milli takımın kamp yaptığı otele gitti. Enes Ünal, iyi bir sezon geçirmek istediğini söyledi.

A Milliler, Rusya maçına kamp otelinin tesislerinde yapacağı antrenmanlarla hazırlanacak. A milliler ilk antrenmanını, takımında maçları devam eden futbolcularından yoksun gerçekleştirecek. Basına kapalı antrenmanda 10 civarında futbolcu yer alacak. A Millilerin, Antalya kampında, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Salı günü 18.30'da Regnum Carya Golf Spa Resort'ta basın toplantısı düzenleyecek. Bu etkinliğe bir milli futbolcu da katılacak. A Milli Takım kafilesi, 2 Eylül Cuma günü saat 15.30'da Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşma için Antalya Havalimanı'ndan Zagreb kentine seyahat edecek. DHA

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE