25 Şubat 2018 10:40 | Son Güncelleme: 25 Şubat 2018 10:44

Eren Derdiyok'tan Galatasaray'a kötü haber

Eren’in kupadaki Akhisar ve ligdeki Karabük deplasmanında forma giymesinin çok zor olduğu öğrenildi.

Bursa maçında sakatlanan Eren Derdiyok, stadı koltuk değneğiyle terk etmişti. Tecrübeli futbolcunun ilk tetkikleri yapıldı. Sol ayak kapsülünde yırtık ve ayak kemiklerinde ezilme tespit edilen Eren’in kupadaki Akhisar ve ligdeki Karabük deplasmanında forma giymesinin çok zor olduğu öğrenildi. Golcü oyuncunun tedavisine başlandı.

Ryan Donk’ta sorun yok

Eren’den önce Belhanda’nın azizliğine uğrayan ilk isim olan Ryan Donk, gol sevinci sırasında takım arkadaşının parmağının gözüne girmesiyle sakatlanmıştı. Hollandalı futbolcunun gözünün kan topladığı, ancak durumunun kötü olmadığı öğrenildi. Donk, kupada riske edilmeyecek, Karabük deplasmanında formasına kavuşacak.

Martin Linnes mucizesi!

Solda oynadı, sağda oynadı, kulübede oturdu ama hiç yılmadı. Martin Linnes, takımın en önemli yıldızlarından biri olan Mariano’yu keserek 11’deki yerini kaptı. Norveçli futbolcu, ne kadar isabetli bir tercih olduğunu her hafta üzerine koyduğu performansıyla gösteriyor. Mariano’nun bu gidişle Linnes’ten formayı geri alması zor görünüyor.

Fernando’dan telafi sözü

Sakatlığı nedeniyle ligin ikinci yarısında hiçbir maçta forma giyemeyen Fernando, takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Bursa sınavının 21 kişilik kadrosunda yer bulan Brezilyalı futbolcu, karşılaşma sonunda, “Futbol oynamayı çok özledim. Takımı uzun süre yalnız bıraktım ama artık bu dönemi telafi etmek istiyorum” dedi.

Nagatomo’nun keyfi yerinde

Bursa’ya attığı nizami gol ofsayt gerekçesiyle sayılmayan, bunun dışında sol bekteki performansıyla da takdir toplayan Nagatomo, “Her geçen gün fiziksel açıdan daha iyi oluyorum. Takıma ve takım arkadaşlarıma da alıştım” dedi.

 

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE