02 Aralık 2016 21:08 | Son Güncelleme: 02 Aralık 2016 21:10

Eskişehirspor, Mersin'i farklı geçti!

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Eskişehirspor kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 6-0 mağlup etti. İşte Eskişehirspor - Mersin İdmanyurdu maçının tüm detayları.

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Eskişehirspor, Yeni Atatürk Stadyumu'nda Mersin İdmanyurdu'nu konuk etti.

Maça hızlı başlayan Eskişehirspor 6. dakikada Bruno'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Mersin İdmanyurdu beraberlik için yüklenirken Eskişehirspor Ofoedu'nun düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Erkan Zengin 35. dakikada skoru 2-0 yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi.

Mersin İdmanyurdu'nda Gökhan Akkan 46. dakikada rakibine faul yaptıktan sonra ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin 10 kişi kalmasıyla oyunun kontrolünü iyice alan Eskişehirspor 62'de Erkan Zengin, 75'te Hasan Hüseyin Acar, 85'te Bruno ve 89'da Murat Uçar'ın attığı gollerle farka gitti ve rakibini 6-0 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Eskişehirspor puanını 22 yaptı ve maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşti. Mersin İdmanyurdu ise 6 puanla son sırada kaldı.

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Eskişehirspor, Samsunspor deplasmanına konuk olacak. Mersin İdmanyurdu ise kendi sahasında Giresunspor'u konuk edecek.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ