21 Şubat 2017 11:08 | Son Güncelleme: 21 Şubat 2017 11:10

Fenerbahçe'de Hamza Hamzaoğlu bombası!

Dick Advocaat ile ipleri koparan Fenerbahçe’de yeni teknik direktör adayları konuşulmaya başlandı.

Daha önce Advocaat’a yeni sözleşme öneren Fenerbahçe yönetimi, özellikle son haftalarda oynanan kötü oyun ve olumsuz sonuçların ardından Hollandalı çalıştırıcıyla ipleri kopardı.

Yeni sezon için yeni teknik direktör arayışlarına şimdiden başlayan sarı-lacivertlilerde iki isim ön plana çıktı.

Bunlardan ilki, en sağlam aday olarak dikkat çeken Aykut Kocaman. 51 yaşındaki hocaya sezon başında da teklif sunulmuş, Kocaman bu teklifi reddetmişti ancak tecrübeli teknik adamın düşünceleri değişmiş gibi görünüyor.

Özellikle dün Konyaspor yönetiminden yapılan açıklamanın ardından Aykut Kocaman’ın ayrılığı kafasına koyduğu öğrenildi. Yeşil-beyazlılar dün yaptığı açıklamada Aykut Kocaman’ı alınan sonuçlardan dolayı uyarmıştı.

SÜRPRİZ ADAY HAMZA HAMZAOĞLU

Fenerbahçe’de ikinci teknik direktör adayı olarak ise sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray’da kazandığı kupalarla dikkat çeken, son olarak Bursaspor’u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe’nin gündemine girdi. Sarı-lacivertli taraftarlar da Galatasaray’a 3 kupa kazandıran Hamzaoğlu’nu takımın başında görmek istediklerini sosyal medyada yaptıkları kampanyalarla duyurdular.

HAMZA HAMZAOĞLU: “KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ FENERBAHÇELİYİM”

Öte yandan Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’ı çalıştırdığı dönemde yaptığı bir açıklamada, küçüklüğünden beri Fenerbahçe taraftarı olduğunu, hatta futbolculuk döneminde Ali Şen’in kendisini Fenerbahçe’ye transfer etmek istediğini ancak transferin son anda yattığını söylemişti.

 

Akşam

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı