26 Ağustos 2016 15:46 | Son Güncelleme: 26 Ağustos 2016 15:46

Fenerbahçe'den Avrupa Ligi kurasına ilk değerlendirmeler

Fenerbahçeli yöneticiler Ozan Balaban, Mahmut Uslu ve Önder Fırat, Sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi kurasını değerlendirdi.

Fenerbahçe yöneticisi Ozan Balaban, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki kurasını değerlendirdi.

Balaban'ın açıklamaları şöyle;

UEFA Avrupa Ligi'nin en reknli grubu oldu. Şampiyonlar Ligi ayarında bir grup oluştu. Kuyt ile de yeniden karşılaşacağız. Bizim amacımız gruptan çıkıp finale kadar gidebilmek. Hangi şartlarda hangi mevsimde oynayacağız bunlar da önemli. Hayal kurmadan ileri gidemiyorsunuz. Manchester United'la evimizde en son maçı kazanmıştık. Hayırlı olsun.

Mahmut Uslu: 'Grupların zorlu olması bazen avantaj olabilir'

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ise kurayla ilgili olarak, Aykut Kocaman döneminde ilk 4'ü zorladıklarını hatırlatarak, "Biraz şansımız olsaydı final oynayabilirdik. Siz bu gruptan çıkarsanız belki de sonrasında daha kolay takım gelecek. Grupların zorlu olması bazen avantaj olabilir" dedi.

Uslu, "Geçen sene Braga'ya elendik. Braga çıktığında hepimiz sevinmiştik. Roma berabere kaldı, geldi evinde elendi. İstanbul'da taraftarla boğup işleri bitirmek lazım" diye konuştu.

Önder Fırat: "Avrupa futbolunun lider takımlarından..."

Asbaşkan Önder Fırat, UEFA Avrupa Ligi grup kuralarının ardından A grubunu değerlendirdi.

Önder Fırat, Fenerbahçe'nin Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir grupta yer aldığını söylerken, “Bu eşleşmelerin kulübümüze ve takımımıza hayırlı olmasını dilerim. Gruplarda kolay takım çok az. Her zaman olduğu gibi zor ve kaliteli rakipler ile eşleştik. Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir gruptayız. Bizim amacımız Avrupa Kupası’nda final oynamak. Umarım gruptan çıkıp finallere doğru gideriz” dedi.
Sözlerini, “Gerçekten Şampiyonlar Ligi eşleşmesi gibi oldu ama biz de kaliteli ve iyi bir takımız. Biz mutlaka gruplardan çıkacağız. Bunu da hem taraftarımız hem de camiamız görecektir. Takımımıza Avrupa Kupaları’nda başarılar dilerim” şeklinde sürdüren Fırat, başarı dileklerini de iletti.

Skorer

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı