20 Mart 2018 09:54 | Son Güncelleme: 20 Mart 2018 09:56

Fikret Orman, Şenol Güneş'i aradı ve...

Başakşehir yenilgisi ile zirve yarışında yara alan Kartal'ın patronu Güneş'i arayarak 'Bu yenilgi hesapta yoktu. Ancak yarış sürüyor. Milli arada takımı toparla yarışa yine ortak olalım' diye konuştu.

Beşiktaş, Başakşehir mağlubiyetinin şokunu üzerinden atmaya çalışıyor. 1-0'lık skor ile şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Kartal'da Başkan Fikret Orman karşılaşma sonrası Teknik Direktörü Şenol Güneş ile görüşerek durum değerlendirmesi yaptı. Orman, bu yenilginin olumsuz etkilerinin bir an önce unutulmasını istedi.

SANA GÜVENİYORUZ

Orman, 'Şenol Hocam, hiç istemediğimiz bir sonuçtu ama oldu. Hiç şüphesiz, bu yenilginin nedenlerini ve bundan sonra neler yapılması gerektiğini sen en iyi şekilde biliyorsun. Şampiyonluk yarışı hala sürüyor. Sana ilk gün nasıl inanıyorsak ve güveniyorsak şimdi de aynı şekilde inanıyor ve güveniyoruz' şeklinde konuştu.

MİLLİ MAÇ ARASI İYİ OLDU

Başkan şöyle devam etti:

Bu yenilgi hesapta yoktu. Ancak yarış sürüyor. Önümüzde milli maçlar nedeniyle bir ara var. Bu ara bizim için iyi olacak. Takımı bir an önce toparlayıp yeniden moral motivasyonu en üst düzeye çıkaracağına inanıyoruz. Bu mücadelede yönetim olarak sonuna kadar arkandayız.

STAR

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE