22 Kasım 2017 16:24 | Son Güncelleme: 22 Kasım 2017 16:27

Fikret Orman'dan Real Madrid açıklaması! 'Bize çıkmasın'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalmasının ardından BeinSports'a konuştu. Orman, Devler Ligi ikinci turunda Real Madrid'le eşleşmek istemediklerini söyledi. Orman, Cenk Tosun için ise, "Sözleşmesine 150 milyon euroya serbest kalır maddesi koyduk! Şaka yapıyorum..." ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura kalarak bir ilke imza atan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BeinSports'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Orman'ın açıklamaları: "İkinci yarının başında üst düzey top oynadık. Futbol oynayan isteyen takıma karşı Beşiktaş güzel şeyler yapıyor. Türkiye'de futbol oynatmamak üzerine oynanıyor. Vatan geçilmez gibi. Futbol zevki olmuyor. Şampiyonlar Ligi'nde hakemler oyunu kesmiyor. Bizde ise tam tersine kesiliyor.

"Real Madrid şu anda bize çıkmasın"

Real Madrid şu anda çıkmasın bize. Dünyanın en üst düzey 16 takımı var. Bu oyunu oynadığımız takdirde herkesi zorlayacak takımız. Bu şekilde oynarsak kim olursa olsun zorlayabiliriz. Beşiktaş saygı duyulan, kaale alınan bir kulüptür. Eskiden olduğu gibi Beşiktaş rahat geçeriz algısında olmazlar.

"Aboubakar'ın kalmasını istiyordum, olmadı"

Aboubakar çok iyi çocuk. Beşiktaş'ta dürüstlük vardır. Beşiktaş güzel bir ailedir. O da bu ailenin parçasıydı. Giden özler. Beck de bizi tebrik etmiş. Aboubakar'ın kalmasını istiyordum. Olmadı. Aramızdaki sevgi bağı kopmadı. Porto'daki ilk maçta yaptığını, bizim ülkede yapsaydı asılırdı. Başakşehir nezaketli davrandı. Rekabeti sahada yapmamız lazım. Birbirimizle eğlenmemiz lazım. Başakşehir'e de yaptığı paylaşımlardan dolayı teşekkür ediyorum.

"Üst üste 3. şampiyonluğu çok istiyoruz"

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılardan sonra herkes Beşiktaş'ın muhasebesini tutmaya başladı. Berabere bittiği için 500 bin euro kazandık. Grubu geçtiğimiz için 6 milyon euro aldık. Bizim için paranın önemi yok. Oyuncumuz ve teknik heyetimizle insanları mutlu etmek istiyoruz. Üst üste 3. şampiyonluğu çok istiyoruz. Beşiktaş takımını seyrettikleri zaman oyunculara talep gelmesi, gurur okşayan bir şey. Oyuncularım açısından da hoş bir şey. Çok gurur duyuyorum. Demek ki iyi seçimler yaptık, iyi oyuncular aldık. Beşiktaş istemediği sürece hiçbir oyuncu hiçbir yere gitmez. Oğuzhan Beşiktaş'ın kaptanı ve 10 numarası. Bir yere gitmez. Bizde böyle bir rahatsızlık yok. Oyuncular mal değiller. Oğuzhan'da hiçbir sıkıntı olmaz. Biz kimi istiyorsak olmaz.

Brahimi ve Cenk Tosun açıklaması

NTVSpor'a da konuşan Orman, "Yacine Brahimi’yi çok beğeniyorum, iki sene önce Aboubakar ile birlikte almak istemiştim, olmadı. Cenk Tosun'un sözleşmesine 150 milyon Euro serbest kalma maddesi koyduk! Şaka yapıyorum.'' açıklamasını yaptı.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz